Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dinamikusan nő a Pannon GSM PannonRégió szolgáltatását igénybe vevő ügyfelek száma

Kütyük

Dinamikusan nő a Pannon GSM PannonRégió szolgáltatását igénybe vevő ügyfelek száma

A PannonRégió az Európai Unió regionális szabályainak megfelelően az országot 7 részre osztja és az 1-4 közötti előfizetéssel rendelkező kisebb cégeknek és egyéni vállalkozóknak lehetővé teszi, hogy hívásaik jelentős részét 25 vagy 50 százalékos díjkedvezménnyel folytathassák.

A 2003 szeptemberében indult, az uniós csatlakozással egyidőben megújult, még kedvezőbbé vált szolgáltatás jóvoltából a Pannon GSM előfizetői az uniós korszak első haszonélvezői közé tartoznak.

˝A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vállalkozók hívásainak nagy részét régión belül bonyolítják, hiszen oda kötődnek családi, baráti és üzleti kapcsolatai. A Pannon GSM az ő igényeiknek megfelelően alakítja ki szolgáltatásait˝ – tette hozzá Somlyai Dóra, a vállalat Kommunikációs Igazgatója.

A PannonRégiót megrendelő üzleti ügyfelek az általuk kiválasztott magyarországi régió területéről – a Pannon GSM hálózatán belül – kezdeményezett hívásaikat 25 százalékos percdíjkedvezménnyel bonyolíthatják, bárhol is tartózkodik a hívott fél. A PannonRégió szolgáltatás különösen kiemelkedő megtakarítást, 50%-os percdíjkedvezményt jelent abban az esetben, ha kiválasztott régióból hívott fél is megrendelte a PannonRégió szolgáltatást ugyanarra a régióra – függetlenül attól, hogy a hívott fél hol tartózkodik éppen. A szolgáltatás havidíja előfizetésenként nettó 400 Ft (bruttó 500 Ft). A PannonRégió szolgáltatás azonban 2004. június 30-ig, akciós áron csupán nettó 200 Ft (bruttó 250 Ft).

Az akciót nagy tetszést kiváltó kreatív anyagok hirdetik még 2 hétig, leginkább a vidéki nyomtatott sajtóban (a kreatívok a http://www.pannongsm.hu/szolgaltatasok/szamlazas/regio.php oldalon megtekinthetők).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés