Connect with us

djuice: egyedi csengőhangok, képek és zenei hírek sztárokról

Kütyük

djuice: egyedi csengőhangok, képek és zenei hírek sztárokról

A Warner Music segítségével exkluzív információkat és különleges tartalmakat kínál a djuice a könnyűzenét kedvelő mobilosoknak.

A most induló ˝djuice Sztárok˝ szolgáltatás segítségével a djuice-osok exkluzív tartalmakat vehetnek igénybe SMS-ben vagy WAP-on keresztül, például Sub Bass Monsterről, Ákosról, Sean Paulról, a Linkin Parkról, Morcheeba-ról vagy a Heaven Street Sevenről.

A djuice WAP ˝Zene˝ főmenüpontjából elérhető ˝djuice Sztárok˝ menüpontban az előadókat ábrázoló háttérképek és többszólamú csengőhangok, mellett exkluzív, folyamatosan frissülő sztár-hírek is találhatóak. A szolgáltatás segítségével elsőként értesülhetünk arról, ha kedvencünk házasodik, válik, koncertre készül vagy új lemezt ad ki, valamint ha egyéb érdekes dolog történik vele.

A 1745-ös hívószámra elküldött kóddal kedvenc sztárunk neve és portréja operátorlogóként vagy később akár képüzenetként, slágerei pedig normál csengőhangként is letölthetők . Ennek a szolgáltatásnak a díja bruttó 300 Ft letöltésenként.

A djuice egyedi szolgáltatásainak azonban ezzel még nincs vége. A rajongók ugyanis ˝élőben˝ is megszerezhetik maguknak álmaik énekesét – vagy legalábbis a hangját. Az SMS-ben megrendelhető ˝Mókás Hangposta˝ szolgáltatás lehetővé teszi, hogy üzenetrögzítőnk bejelentkezésekor is kedvenc hírességünk köszöntse a hívót. Talán ennél is nagyobb meglepetést okozhatunk barátainknak a ˝Hangadó˝ szolgáltatással, amelyben egy tetszőleges belföldi mobilszámra küldhetünk alkalomhoz illő hangos üdvözletet – természetesen a sztárok előadásában. Ez a két igazán különleges szolgáltatás az 1751-es SMS számon rendelhető meg, letöltésenként bruttó 475 forintos áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő