Connect with us

Hirdetés

technokrata

djuice: egyedi csengőhangok, képek és zenei hírek sztárokról

Kütyük

djuice: egyedi csengőhangok, képek és zenei hírek sztárokról

A Warner Music segítségével exkluzív információkat és különleges tartalmakat kínál a djuice a könnyűzenét kedvelő mobilosoknak.

A most induló ˝djuice Sztárok˝ szolgáltatás segítségével a djuice-osok exkluzív tartalmakat vehetnek igénybe SMS-ben vagy WAP-on keresztül, például Sub Bass Monsterről, Ákosról, Sean Paulról, a Linkin Parkról, Morcheeba-ról vagy a Heaven Street Sevenről.

A djuice WAP ˝Zene˝ főmenüpontjából elérhető ˝djuice Sztárok˝ menüpontban az előadókat ábrázoló háttérképek és többszólamú csengőhangok, mellett exkluzív, folyamatosan frissülő sztár-hírek is találhatóak. A szolgáltatás segítségével elsőként értesülhetünk arról, ha kedvencünk házasodik, válik, koncertre készül vagy új lemezt ad ki, valamint ha egyéb érdekes dolog történik vele.

A 1745-ös hívószámra elküldött kóddal kedvenc sztárunk neve és portréja operátorlogóként vagy később akár képüzenetként, slágerei pedig normál csengőhangként is letölthetők . Ennek a szolgáltatásnak a díja bruttó 300 Ft letöltésenként.

A djuice egyedi szolgáltatásainak azonban ezzel még nincs vége. A rajongók ugyanis ˝élőben˝ is megszerezhetik maguknak álmaik énekesét – vagy legalábbis a hangját. Az SMS-ben megrendelhető ˝Mókás Hangposta˝ szolgáltatás lehetővé teszi, hogy üzenetrögzítőnk bejelentkezésekor is kedvenc hírességünk köszöntse a hívót. Talán ennél is nagyobb meglepetést okozhatunk barátainknak a ˝Hangadó˝ szolgáltatással, amelyben egy tetszőleges belföldi mobilszámra küldhetünk alkalomhoz illő hangos üdvözletet – természetesen a sztárok előadásában. Ez a két igazán különleges szolgáltatás az 1751-es SMS számon rendelhető meg, letöltésenként bruttó 475 forintos áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés