Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: műholdas hálózatokba irányuló nemzetközi hívások

Kütyük

Pannon GSM: műholdas hálózatokba irányuló nemzetközi hívások

Manapság szinte már magától értetődő, hogy mobilunkat a világ bármely pontján használhatjuk. A világ távoli pontjain kutatómunkát végző, a közel-keleti kríziskörzetekben a rendfenntartást segítő családtagjainkkal, barátainkkal azonban kizárólag a műholdas kommunikációs rendszerek segítségével tarthatunk kapcsolatot. Ezen műholdas rendszerek immár a Pannon GSM hálózatából is elérhetőek.

A föld több mint nyolcvan százalékán a hagyományos mobil- és vonalas szolgáltatás nem elérhető. A műholdas rendszerek segítségével azonban a nyílt tengereket, sivatagokat járó utazókkal is kapcsolatban maradhatunk.

A műholdas telekommunikáció lehetővé teszi hívások kezdeményezését és fogadását a világ bármely pontjáról. Immár a Pannon GSM előfizetői is kezdeményezhetnek nemzetközi beszéd-, fax-, illetve adathívást a világméretű Inmarsat, Iridium, Thuraya és az EMSAT hálózataiba, amennyiben a hívott fél rendelkezik műholda s készülékkel és előfizetéssel az egyik műholdas szolgáltatónál. Nemcsak a nyílt tengereket, sivatagokat, sarkköröket járva lehet hasznos a műholdas telekommunikáció szolgáltatás megrendelése, de természeti katasztrófák, háború által sújtott területeken is.

A szolgáltatást a hagyományos előfizetéssel és kártyás szolgáltatással rendelkező ügyfelek egyaránt igénybe vehetik. Kártyás előfizetéssel rendelkező ügyfelek esetében a feltöltő kártyában foglalt kedvezmény a műholdas rendszerekbe irányuló hang-, adat- és faxhívások esetében nem, SMS-küldésre viszont igénybe vehető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés