Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes hozzáférés a fizetős Napsterhez

Kütyük

Ingyenes hozzáférés a fizetős Napsterhez

Három napig ingyenesen kipróbálható a megújult Napster.

A Roxio mindent megtesz, hogy újra népszerűvé tegye a Napstert – alig másfél hónappal a szolgáltatás újraindítása alatt már számos esetben megpróbálták felhívni magukra a felhasználók figyelmét. Először bejelentették, hogy feltöltőkártyával is beszerezhetők online a dalok, majd egy amerikai egyetem diákjai számára kínáltak kedvezményes zeneletöltési lehetőséget (ez utóbbi azonban balul sült el). Most pedig ingyenes betekintést nyújtanak a megújult szolgáltatásba.

Mielőtt még sokan fellelkesülnének, le kell, hogy hűtsük a kedélyeket: nem lehet ugyanis ezalatt a három nap alatt korlátlanul letölteni a zenéket. Arról van szó, hogy az 500 ezernél is több dalból álló zenei kollekcióba ezen időszakban bármikor és bármennyit be lehet hallgatni. Emellett 40 online rádióállomás hozzáféréséhez is lehetőség nyílik. A kötöttségek: az Egyesült Államokban kell élni, s Windows 2000-rel vagy XP-vel kell rendelkezni. Európában csak a következő év során kívánnak megjelenni a szolgáltatással, nyilatkozta a Roxio egyik szóvivője.

Aki viszont kipróbálja a Napster 2.0-t, s megtetszik neki, annak lehetősége nyílik a három napos időszak lejárta után havi tíz dollárért előfizetni. Ez egyben azzal is jár, hogy öt dalt ingyen tölthet le, illetve írhat ki CD-re (vagy a 40 támogatott hordozható digitális zenelejátszóra).

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés