Connect with us

Hirdetés

technokrata

Népszerű az internetes vásárlás a Sulinet Expresszben

Kütyük

Népszerű az internetes vásárlás a Sulinet Expresszben

Az Ebolt Internetes Műszaki Áruház és a SulinetOnline is kedvező eredményeket ért el a Sulinet Expressz programmal kapcsolatos értékesítésben.

Az eddigi tapasztalatok alapján elmondható, hogy az internetes vásárlási formát kedvelik a vevők a Sulinet Expressz termékek választásakor. Értékelik a pontos termékinformációkat, az egy helyről beszerezhető pontos tájékoztatást a vásárlás ügymenetével kapcsolatban, és a kényelmes ügyintézést, amely az ország bármely pontjáról igénybe vehető.

Ebolt

A kedvező árú számítógépek mellett a legnépszerűbb termékek a CD- és DVD-írók, valamint a monitorok és a digitális fényképezőgépek. Sokan meglévő gépüket fejlesztik tovább, élve a program adta kedvezménnyel. Így egy-egy eszköz gyakorlatilag „ingyenesen” jut a megrendelő birtokába, mivel a személyenként visszaigényelhető 60.000 Ft akár az eszköz teljes vételárát is jelentheti. A számítógépek közül az Ebolt saját összeszerelésű számítógépei is népszerűek, annál is inkább, mivel jelenleg a Sulinet programon belül az összes szállító közül az Ebolt kínálja az egyik legolcsóbb gépet 117.990 forintos áron. A gépek az áruház számítógép konfigurátora segítségével már az Interneten testreszabhatóak. A vásárlók gyakran élnek is ezzel a lehetőséggel, és egy-egy elemet másra cserélnek a gépekben.

A nyári időszakban az eBolt napi forgalmából 20-25%-os részarányt képviseltek a sulinetes vásárlások, mostanra azonban ez az arány jóval magasabb mértéket is elér, és akár naponta több millió forintos rendelési értéket jelent. Fizetési módokat tekintve a vásárlók főként a készpénzfizetést részesítik előnyben, kisebb arányban választják az áruhitelre történő vásárlást.

SulinetOnline

A SulinetOnline is látogatói csúcsot döntenek hónapról-hónapra, a Sulinet Expressz révén – például október hónapban átlagosan napi 15 ezren voltak kíváncsiak a cég termékeire és szolgáltatásaira. A SulinetOnline áruházában egyébként eddig összesen több mint 125 millió forint értékben rendeltek számítógépeket vagy ahhoz kapcsolódó termékeket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés