Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ákos új dala ingyen letölthető

Kütyük

Ákos új dala ingyen letölthető

A híres zenész, Ákos új albumának második száma – Majom a ketrecben – is elérhető már az újnak számító di formátumban.

A digitális audió szoftvert készítő Digimpro és Ákos az új album talán legnépszerűbb slágerét választották ki diÁtdolgozásra. A variációkat Szakos Krisztián készítette el.

˝Igazi élmény volt elkészíteni a “Majom a ketrecben” diVerzióját. Durva, erőteljes részek és finom melódiák keverednek, és megadják a lehetőséget zeneileg szélsőséges variációk megalkotására˝ – nyilatkozta Szakos Kriszián a dalról.

A di formátum egy új zenerögzítési forma, mely új utakat nyit a zeneírásban és új lehetőségeket teremt a zenehallgatáshoz. Az eredeti dallam minden lejátszás alkalmával másképp szólal meg, s a zeneszerző szabta korlátoktól eltekintve véletlenszerűen épül fel újra és újra, a zenészek által rögzített elemekből. A diTechnológia szakított a zene tradícionális szabályaival, a diFormátumban elkészült dalok mindig meg tudják majd lepni a kíváncsi zenehallgatókat. Ákos a Digimpro által kifejlesztett technológiát is az elsők között alkalmazta nagylemezén.

A ˝Majom a ketrecben˝ című dal di változata a Digimpro honlapján érhető el. A folytatás nem várat magára, már 2003 tavaszán várható az angol nyelvű lemez, amelyen várhatóan minden dal diVerziója megtaláható lesz.

A Di formátumú hanganyagok lejátszására és rögzítésére alkalmas szoftvereket Mester Sándor, magyar zeneszerző és előadóművész találta fel. A diPlayer – mely a digitális improvizációk meghallgatásához szükséges – szintén ingyenesen letölthető a cég honlapjáról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés