Connect with us

technokrata

A mobilt elsőként vásárlóknak szánt Nokia 2100-as

Kütyük

A mobilt elsőként vásárlóknak szánt Nokia 2100-as

A közeljövő alsókategóriás Nokia készüléke, cserélhető előlappal és fehér háttérvilágítással…

[sajtó] A Nokia az első alkalommal mobilkészüléket vásárlók számára mutatott be kedvező árú és egyszerűen használható, hang- és szövegüzenetek továbbítására képes mobiltelefont. A készüléket elsősorban Európa, Afrika, a Közel-, és Távol-Kelet azon piacaira szánják, ahol eddig kevésbé terjedtek el a mobilkészülékek. A Nokia 2100 készülék a tervek szerint 2003 első negyedévében lesz kapható Európában, Afrikában, a Közel-, és a Távol-Keleten.

„A Nokia 2100 telefon első a kifejezetten ezen fogyasztói szegmensnek bemutatott készülékek sorában. Úgy gondoljuk, hogy a készülék kedvező ára és az általa kínált szolgáltatások sora vonzónak bizonyul majd a telefont első ízben vásárló, a hang- és alapvető szöveges üzenetküldési szolgáltatásokat nélkülöző piacokon élő fiatalok és felnőttek számára” tette hozzá Matti Parkkinen, a Nokia Mobile Phones európai és afrikai régióért felelős igazgatója.

A Nokia 2100 megnyerő külsejét áramvonalas formája, ergonómikus kiképzése, a könnyű használatot elősegítő billentyűzet-elrendezése, valamint jó minőségű, négy sor szöveg megjelenítésére képes, a jobb olvashatóság érdekében fehér háttérfénnyel megvilágított, 96 x 65 pixel méretű kijelzője alkotja. A készülékhez többféle, vonzó pasztell színárnyalatban készült, cserélhető Xpress-on™ elő- és hátlap kapható. Európában, Afrikában, és a Közel-Keleten a Nokia 2100 készülék sárga, zöld vagy szürke előlappal vásárolható meg, míg a választható árnyalatok között világoskék, lila, sötétlila, rózsaszín, narancssárga és sárga szerepel.

A helyi nyelven biztosított, fejlett szolgáltatások mellett a Nokia 2100 telefon fokozott testreszabhatósága érdekében a szórakoztató és üzenetküldő funkciók sorában animált kijelzővédőket, beépített játékokat, a képüzenetek létrehozására és testreszabására alkalmas képszerkesztőt, a hátlapon a legújabb formatervezés eredményeképpen kialakított fényképablakot, és stílusos, nyakba akasztható rögzítőzsinórt találunk.

A felhasználók a Club Nokián* található csengőhangokkal, operátorlogókkal és képüzenetekkel tovább formálhatják készüléküket. A saját időbeosztásunk megszervezésére, illetve a barátokkal és a családtagokkal való kapcsolattartásra ideális Nokia 2100 telefon az életünk szervezésében segítséget nyújtó szolgáltatásokat, például nagy méretű, beépített telefonkönyvet, dátumot illetve pontos időt mutató kijelzővédőt, ébresztőórát, stoppert és visszaszámláló-órát is kínál.

A Nokia 2100 telefon súlya 85 g, normál lítium ion akkumulátorral maximum 2 – 3 óra 20 perc beszélgetési időt, és legfeljebb 50 – 150 óra készenléti időt biztosít.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle