Connect with us

Hirdetés

technokrata

Alonso: Végre megkaptam a mérnökök számát

Garázs

Alonso: Végre megkaptam a mérnökök számát

A spanyol ferrarisnak nincsenek nagy elvárásai. Februárban, még.

Fernando Alonso úgy érzi, a második olaszországi évének sokkal jobb pozícióból vág neki, mint az előzőnek. A kétszeres világbajnok az F150-es maranellói bemutatóján a tervezésre gyakorolt befolyásáról beszélt: “Kétségtelen, mikor tavaly ide érkeztem, teljesen más karakterű autót kaptam, mint amit korábban megszoktam. Ebben a kocsiban az előző esztendő fejlesztései is benne vannak, ami már jobban passzol a vezetési stílusomhoz.”

“És már ismerem a csapatot is: 2010-ben, Bahreinben még a szerelők nevét sem tudtam. Akkor a tervezők telefonszáma sem volt meg, most viszont igen, úgyhogy fel is hívtam őket minden másnap, hogy nyomást gyakoroljak rájuk. Valenciában meglátjuk, segített, vagy ártott ez a nyomás” – viccelődött az oviedói.

Alonso szerint mellesleg az első, februári tesztek nem is olyan fontosak: “Nagyon sokat kell még tennünk, ez még a szezon eleje, nincsenek elvárásaink, nincsenek problémáink. A valenciai teszthez képest az idénynyitóra már teljesen más lesz a kocsi, aztán a harmadik-negyedik futamra megint teljesen más.”

A muskétás-ábrázatú spanyol még pénteken, Fioranóban kipróbálta az F150-est, az év első versenyére pedig állítása szerint már bajusz nélkül utazik, mert a mamája nem nagyon szereti, ahogy most kinéz.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés