Connect with us

Hirdetés

technokrata

Készültök már a Black Friday-re? Mutatunk egy oldalt, amit naponta érdemes csekkolni

Esemény

Készültök már a Black Friday-re? Mutatunk egy oldalt, amit naponta érdemes csekkolni

Készültök már a Black Friday-re? Mutatunk egy oldalt, amit naponta érdemes csekkolni

Ha ez nem lenne elég pár szilveszteri tippel is készültünk!

Azért azt nem mondhatjuk, hogy ‘nyakunkon a Black Friday’, de azért már így egy hónappal előtte érdemes szót ejteni róla és figyelni az akciókat, hogy elkerüljük a tömegverekedést.

 

Mint online tech-magazin mi mást is szajkóznánk, tessék online felkészülni a hatalmas akciókra, hiszen semmi értelme a tesi épséget kockáztatni egy okostelevízióért, ha azt igazából egy kis türelmes kattintgatással is megszerezhetjük. Tavaly előtt már teszteltem a módszert, pont egy nagyképernyős Smart-TV-t vásároltam a bizonyos napon, ami igazából 1 órát vett el az életemből, mire sikerült bejutnom a rendszerbe. Türelem kellett hozzá és semmi más, nem kellett számomra ismeretlen embereket a könyökömmel leütni egy plázában, ahogy azt az elrettentő YouTube videókon szoktuk látni.

Nincs kedved össze-vissza kutakodni?

Megértem, hiszen igazából senkinek sincs ínyére a keresgélés, kizárólag a pénzspórolás általi motiváció segíthet átvészelni a többórás kutakodást, mire megtaláljuk a legjobb ár/érték arányú cuccot, amit esetleg meg szeretnénk vásárolni, ezért jött létre a Hello Black Friday oldal. Itt folyamatosan frissülő ajánlatokkal és akciókkal találkozhatunk anélkül, hogy végtelen ideig keresgélnénk céltalanul az internet sűrű erdejében. Találhatunk itt szolgáltatásokat, okoseszközöket és mindent, ami egy kicsit olcsóbb lesz, mint amúgy szokott lenni az év többi napján. Emellett érdemes még ránézni a SHOPALIKE oldalára is, hiszen itt 30 napon keresztül elérhetőek a Black Friday-es akciók!

Már most is késő elkezdeni a Szilvesztert szervezni

Nincs még ötleted szilveszterre? Akkor lesd meg a http://www.szilvesztertipp.hu -t, ahol még javában válogathatsz programok közül, ha épp befuccsolni látszik a szokásos házibuli, amit valaki felelőtlenül megígért a baráti társaságból.

További Esemény

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés