Connect with us

technokrata

Az LG a Milánói Design Héten mutatja be legújabb csúcstechnológiás készülékeit és megoldásait

Esemény

Az LG a Milánói Design Héten mutatja be legújabb csúcstechnológiás készülékeit és megoldásait

Az LG a Milánói Design Héten mutatja be legújabb csúcstechnológiás készülékeit és megoldásait

Az LG Electronics (LG) a június elején zajló Milánói Design Héten mutatja be emberközpontú dizájnfilozófiáját.

A világ legnagyobb dizájn eseményére 188 országból érkező mintegy 377 000 látogató idén 2100 standon tekintheti meg a legújabb bútortervezési koncepciókat.

Az LG a kiállításon mutatja be Signature Kitchen Suite elnevezésű csúcskategóriás beépített megoldásait, amelyek tökéletesen integrálhatók a meglévő konyhákba, és az innovatív formatervezést a legmodernebb technológiával ötvözve hoznak új élményt a főzésben. Az LG a True to Food koncepció keretében kialakított 400 m²-es Signature Kitchen Suite standot úgy alkotta meg, hogy az hűen tükrözze, mennyire fontos az élelmiszer-összetevők értékének megőrzése egészen a tálalás pillanatáig. A látogatók a négy egyedi szekciót bejárva megtekinthetik az LG megoldásainak stílusos, kifinomult vonalvezetését. A milánói kiállítással egy időben zajlik az LG True to Food Itinerary rendezvénye a városközpontban, a Piazza Cavour téren található Signature Kitchen Suite bemutatóteremben.

Az LG a Molteni&C prémium olasz bútormárkával összefogva az LG SIGNATURE márka kompromisszumokat nélkülöző stílusát és fejlett funkcionalitását mutatja be. A partnerség révén a fogyasztók virtuálisan és fizikailag is megismerhetik az innovatív termékeket. Emellett egész héten vetítik a Hide and Seek című rövidfilmet is, melyet a MUSE Factory of Projects alapítója, a befolyásos művészeti és vizuális rendező Francesca Molteni készített, és az LG SIGNATURE márka és a Molteni&C partnerségét mutatja be.

Az LG emellett az OLED Objet Collection Easel (65Art90) és Posé (LX1) modelljeit teszi még előkelőbbé a holland prémium életmódmárkával, a Moooi-val összefogva: a Moooi jellegzetes A Life Extraordinary nevet viselő kiállítása ugyanis a legmodernebb lifestyle televíziókat ötvözi rendkívüli dizájnjaival. Az LG OLED Objet Collection a televíziózás izgalmas új irányvonalát képviseli, és tovább erősíti az LG életmód-innovátorként szerzett globális hírnevét.

A Signature Kitchen Suite beépített konyhai készülékeivel kapcsolatos további információk a koncepció weboldalán olvashatók, vagy az interaktív LG SIGNATURE virtuális bemutatóteremben láthatók a Milánói Design Hét alatt (az oldalak angol nyelven érhetők el, a bemutatott termékek elérhetősége régiónként változhat).

További Esemény

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Smart home

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

2022. június 28. kedd
klímaberendezések
google

SmartWatch

Menő szíjakkal jön a Google Pixel Watch

2022. június 23. csütörtök

Smart home

Ilyen szempontok alapján választunk klímát

2022. június 22. szerda
ikea

Kütyük

Bakelitlejátszót dobott piacra az IKEA

2022. június 16. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu