Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hoppá: ezekkel készül az Edigital a Black Friday-re

Dotkom

Hoppá: ezekkel készül az Edigital a Black Friday-re

Hoppá: ezekkel készül az Edigital a Black Friday-re

Néhány fotón nézhetjük meg, milyen árengedményekre számíthatunk.

Ugyan a legtöbb áruház jövő hét pénteken, november 25-én tartja a fekete pénteki akcióját, az Extreme Digital egy héttel előrébb hozta a jeles eseményt. Ugyan a hivatalosan csak holnap hajnalban élesedik az akciós oldaluk, a Tech2-nek köszönhetően sikerült néhány képernyőképet szerezni az akciós kínálatról.

edigital4

Természetesen ez csak töredéke a várható kínálatnak, de így is jól látható, hogy mire számíthatunk. Átlagosan 15-30% közötti akciók várhatóak, a főszerep pedig a háztartási gépeké lesz, ebben a kategóriában várhatjuk a legtöbb leárazott készüléket.

edigital3

Persze az sem jár rosszul, aki esetleg Xbox One-t vásárolna, a Kinect-tel és játékokkal is ellátott csomag 129 990 forint helyett “csak” 99 990 forintba kerül majd holnap.

edigital2

Áresés vár az iPad Air 2 16 GB-os, LTE-vel is ellátott verziójára is, ez 169 990 forint helyett 129 990 forintba kerül majd. A tévék között is megéri nézelődni, itt többek között a Philips 49PUS7101/12 UHD LED TV tűnik jó vételnek, ez 17% kedvezménnyel 247.990 forintért vihető majd haza.  A teljes kínálatért érdemes reggel felkeresned az eDigital oldalát, ahol érdemes majd gyorsan vásárolni, hiszen várhatóan igen hamar kiürül majd a készlet.

edigital1

Forrás: Tech 2 via HuaweiBlog

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés