Connect with us

Hirdetés

technokrata

Így védi meg a Kaspersky a nagyvállalatokat

Dotkom

Így védi meg a Kaspersky a nagyvállalatokat

Egy komplex alkalmazáscsomagot készítettek a biztos védelemért.

A Kaspersky Lab bemutatta a Kaspersky Security for Windows Server alkalmazás új verzióját, amelyet kifejezetten a nagy teljesítményű vállalati szerverekre terveztek. A megoldás új szolgáltatásai még rugalmasabbá és könnyebben kezelhetővé teszik a vállalati szerverek védelmét.

A megoldás rosszindulatú programok után kutatva azonosítja és átvizsgálja a vállalati szerverek kritikus területeit, elősegítve az operációs rendszer fertőzésnek legjobban kitett területeinek a megerősítését. Például az automatikusan elinduló fájlok átvizsgálásával megakadályozható a rosszindulatú programok elindulása rendszerindításkor és azonosíthatók lesznek a rejtett folyamatok.

A vállalkozások ismeretlen és fejlett fenyegetésektől való megvédésére a Kaspersky Security for Windows Server az alkalmazás-elindulás vezérlési (Application Startup Control) funkciót használja. Ez kivételes biztonságot nyújt az ügyfeleknek azáltal, hogy előre megadott szabályok segítségével engedélyezi vagy blokkolja a végrehajtható fájlok, szkriptek és telepítő csomagok elindulását, vagy a programmodulok betöltődését a szerverekre.

hackerillusz

A megoldás része a piacon egyedülálló, a Kaspersky Lab szabadalmaztatott algoritmusán alapuló titkosítás ellenes (Anti-Cryptor) technológia. Ez viselkedéselemzést használ a megosztott mappák titkosítástól való megvédésére, megakadályozva ezzel azt, hogy egy vállalkozás számára elérhetetlenné váljanak a saját fájljai, és a titkosítás feloldásért váltságdíj fizetésére kényszerítsék.

A megoldás által használt egy másik technológia a rosszindulatú hostok blokkolására szolgál. Ha bármilyen rosszindulatú tevékenységet észlel a valós idejű fájlvédelmi vagy a titkosítás ellenes funkció, a megosztott hálózati mappákhoz való hozzáférés azonnal egy biztonságos szerverre korlátozódik, megvédve ezzel a fájlokat mindenféle külső károkozástól.

Az alkalmazás a Kaspersky Security for File Server, a Kaspersky Endpoint Security for Business és a Kaspersky Security for Storage részeként érhető el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés