Connect with us

BMX rajongó vagy? – Kövesd a versenyeket élőben!

500465138

Dotkom

BMX rajongó vagy? – Kövesd a versenyeket élőben!

Újdonság az Extreme Sports Channelnél: Az élő sportközvetítések már Xbox 360-as játékkonzolon is követhetők.

Az Extreme Sports Channel bejelentette, hogy élő közvetítései ezentúl az Xbox 360 konzolon is követhetők lesznek.

A 13. Simple Session BMX és deszkás verseny döntőjét idén március 17-én az észtországi Tallinban rendezik.  A verseny az európai, közel-keleti és afrikai régióban az Xbox Live-on keresztül, valamint a csatorna weboldalán, az http://www.extreme.com és a http://www.session.ee/live oldalakon is nézhetők lesznek. Ez az első olyan Xboxon keresztül követhető élő közvetítésű sportesemény, ami teljesen interaktív módon méri a felhasználói elégedettséget.

500465138

A Simple Session a világ elsőszámú BMX és deszkás versenye. Március 16-án és 17-én zajlik, a sportág legnagyobbjainak részvételével. A döntő március 17-én lesz közép-európai idő szerint 19.30-tól. “Már három éve élőben is követhetők a Simple Session versenyei online. Örülünk, hogy ez az élő közvetítés már a játékkonzolokon is elérhető és így az elsők között lehetünk, akik sportközvetítés alatt interaktív módon monitorozzák a közönséget” – mondta Andy Viall, az Extreme Sports Channel online vezetője.

Rob Crossen, az Xbox executive producere hozzátette: “Az Xbox LIVE arra törekszik, hogy a legjobb játék- és szórakoztatási élményt kínálja, ezért a felhasználóink számára mindig a legérdekesebb tartalommal igyekszünk előállni. A Simple Session élő közvetítése egy remek lehetőség erre, és kíváncsian várjuk, hogy a usereknek hogyan tetszik majd a véleménynyilvánítás ezen formája.

Simple-Session-13

A Simple Session-t 2000-ben rendezték meg először. Azóta 17 eseményt tartottak – kilenc téli fedett pályás versenyt és számos nyári kísérőrendezvényt. Tavaly az eseményen csaknem 200 top rider és korcsolyás vett részt közel 35 országból – ezzel az extrémsport versenyek között itt volt a legszínesebb a nemzetközi jelenlét.

Az Extreme Sports Channel már korábban közvetítette a Simple Session-t és továbbra is foglalkozik majd a legutóbbi szezon kiemelkedő pillanataival.

Az Extreme Sports Channel 1999-ben indult, ma már 13 nyelven, több mint 30 millió előfizető számára elérhető Európa, a Közel-Kelet és Afrika 67 országában. A közeljövőben mutatják majd be a 13 részes Silent revolution sorozatot, ami a BMX sportág európai történéseivel foglalkozik és a Roller Derby szórakozató dokumentumfilmet, mely a London Rollergirls liga hajmeresztő görkorcsolyás mutatványairól szól.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő