Connect with us

technokrata

Cisco WebEx: Összekapcsolja a munkatársakat

Dotkom

Cisco WebEx: Összekapcsolja a munkatársakat

Napi 428 ezer megbeszélés a világ vezető webes csoportmunka felületén.

A megújult WebEx Meetings a Cisco video-, hang- és adatmegosztási funkciókat kínáló webes csoportmunka eszköze és konferenciamegoldása, amely virtuális megbeszélések és csoportos oktatások lebonyolítására is használható.  Az alkalmazás nyilvános felhőben is elérhető, de azoknak a vállalatoknak, amelyek jobban szeretik saját szervereikről működtetni alkalmazásaikat, helyben telepített verzióban is rendelkezésre áll. Nemrégiben elkészült a közösségi funkciókat kiszolgáló változata is, a WebEx Social, amely a közösségi hálókhoz hasonló módon teszi lehetővé a munkahelyi szakmai csoportok dinamikus működését, kommunikációját.

A legfrissebb adatok szerint a Cisco WebEx Meetings nyilvános felhőverziója 8 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik és havonta több mint 34 millióan használják a világ 231 országban. Különféle mobileszközökre és operációs rendszerekre, köztük az Apple iOS-re és az Androidra, 3,5 millió alkalommal töltötték le a Webex Meetings mobil-alkalmazást.

cisco-webex-logo

A Cisco közelmúltban megjelent, 9 ország több mint 3000 informatikai döntéshozójának megkérdezésével készült tanulmánya szerint a kommunikációs megoldások tekintetében a legfontosabb ügyfél elvárások a platform-függetlenség, az üzleti kommunikációra alkalmas felhő-alapú hang- és videószolgáltatások, az átlátható költségek és az ügyféltámogatás a gyártócégek részéről. A válaszadók szerint a munkatársaik által használt eszközök közel fele (45%-a) nem Windows-os eszköz lesz, 80% számol üzleti minőségű, felhő alapú hang- és videószolgáltatások bevezetésével.

Cisco WebEx: már privát felhőben is

A nyilvános Cisco WebEx felhőn keresztül lebonyolított WebEx megbeszélések évi 38 százalékos növekedésével párhuzamosan egyre több ügyfél igényelte a privát felhős megoldást. Ehhez a Cisco WebEx Meetings Server biztosítja a technológiai hátteret:
/A nyilvános felhő megoldással azonos felhasználói élményt nyújt PC-s, Mac-es, iPhone-os és iPad-es WebEx kliensen is: kiváló minőségű videómegosztási, jegyzetkészítési és csoportmunka-eszközöket; hang- és videó rögzítési, illetve lejátszási funkciókat.
/A megoldás integrálható a Cisco Unified Communication csomagjába, ezzel kiterjesztve az IP-telefóniát konferenciamegoldássá, illetve lehetővé teszi a Jabber-chatről teljes funkciós WebEx megbeszélésre való váltást közvetlenül a Jabber kliensből.
/A virtualizált szoftvermegoldást a Cisco Unified Computing System™ (Cisco UCS®) szerverekhez alakították ki, így könnyen üzembe helyezhető és menedzselhető.
Cisco Webex Meeting Spaces

 

Közösségi csoportmunka

A Cisco WebEx Social ötvözi a vállalati közösségi hálózatokat, a tartalomgyártást és az integrált valós idejű kommunikációt. A szolgáltatás elősegíti a tudásmegosztást és az információ áramlását, összeköti a szakértőket, ezzel is növelve a virtuális munkacsoportok hatékonyságát. A WebEx Social integrált és teljes körű felhasználói élményt nyújt, egyesíti a közösségi és valós idejű csoportmunka-megoldásokat, a video- és hangszolgáltatásokat, az azonnali üzenetküldést, a jelenléti funkciókat és a webkonferenciát.

Cisco Webex Meetings

A WebEx Social rendszer egyszerűen személyre szabható: az oldalelrendezés átalakítható, a funkciók és az oldalnézet beállításai könnyedén módosíthatóak portletek, OpenSocial-kompatibilis gadgetek, RSS feedek és további ajánlott tartalmak hozzáadásával. A felhasználók megtekinthetik ismerőseik és közösségeik tevékenységeit, illetve egyéni listák létrehozásával figyelemmel követhetik a megosztott, manuálisan közzétett vagy hozzászólásként hozzáadott fontos tartalmakat. A WebEx Social többféle operációs rendszert és eszközt támogat, köztük az Apple iPhone-t és az iPadet is.

A WebEx Meetings és WebEx Messenger kiegészítő funkciók a közösségi alkalmazások és a valós idejű kommunikáció közötti egyszerű váltást is biztosítják: a WebEx Social megoldásból közvetlenül, egy kattintással indítható chat és webkonferencia. Továbbá a csomag tartalmazza a VoIP-on, azaz a számítógépes hálózaton továbbított webkonferencia hívás lehetőségét is.

A Cisco WebEx Social Európában helyben telepített (WebEx Social Server) változatban érhető el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu