Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ajándékba adja naplózó szoftverét a BalaBit

Dotkom

Ajándékba adja naplózó szoftverét a BalaBit

„Védd a pingvineket!”

A NetAcademia Oktatóközpont által létrehozott, informatikai képzéseiről ismert IT Factory április 27-én Linux hálózatbiztonság címmel indít tanfolyamot. A „Védd a pingvineket” mottójú képzés elsősorban azoknak a rendszeradminisztrátoroknak szól, akik a Linux kiszolgálók hálózati szolgáltatásainak biztonsága terén szeretnék elmélyíteni tudásukat. A negyven órás – online is végezhető – tanfolyam résztvevői megismerkedhetnek a biztonságos átjárók készítésének, a web alkalmazások védelmének, valamint a virtuális magánhálózatok és a megbízható naplózó rendszerek kiépítésének fortélyaival.

A tanfolyamot a BalaBit IT Security egy különleges akcióval támogatja, aminek keretében a képzés résztvevői ingyen juthatnak hozzá a syslog-ng Premium Edition öt szerverre licencelt változatához. A közel százezer forint értékű vállalati megoldás, a Linux/Unix rendszereken világszerte kvázi szabványként alkalmazott nyílt forráskódú syslog-ng magasabb funkcionalitású kereskedelmi változata.

A termékhez valamennyi résztvevő egy éves licencet kap, amihez nem kell mást tenni, mint április 26-ig regisztrálni az IT Factory weboldalán.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés