Connect with us

technokrata

Már kipróbálható az új Norton AntiVirus

Dotkom

Már kipróbálható az új Norton AntiVirus

Ingyenesen letölthető a Symantec fejlesztette Norton Internet Security és Norton AntiVirus 2012 béta verziója.

A Symantec ingyenesen elérhetővé tette védelmi szoftvereinek legújabb béta verzióit (itt és itt), melyek a fejlesztő állítása szerint hatékonyabb védelmet kínálnak telepítéskor. A béta termékek új Insight 3.0 hírnév-alapú, biztonsági technológiája automatikusan azonosítja és blokkolja az új károkozó programokat. A Download Insight megoldás minden egyes telepítés előtt ellenőrzi a programok, dokumentumok megbízhatóságát mielőtt futtatnák őket, továbbá figyelmezteti a felhasználókat, ha a program telepítése stabilitási problémákat okozhat. Ezenkívül, a Download Insight további információkkal szolgál a letöltések előtt a program megbízhatóságáról, illetve a telepítés kockázatáról.

Symantec nis2012-file-insight beta.jpg

Az új szoftverek tartalmazzák a SONAR 4.0 viselkedésalapú védelmi technológiát, amely kiszűri a gyanús viselkedésű futó alkalmazásokat és ellehetetleníti a vírusok behatolását. Emellett a Norton Internet Security béta megkapta a Norton Identity Safe eszközt. Ennek belépési és azonosítási technológiája lehetővé teszi, hogy a felhasználók a felhőkben is tárolhassák belépési adataikat, így bármely számítógépről be tudnak jelentkezni, ahol le van töltve a Norton 360 vagy a Norton Internet Security. Mindkét Norton termék esetében a felhasználóknak lehetőségük van, hogy a sávszélességüket megtartva Norton aktivitásaikat későbbre halasszák.

A Norton Internet Security és AntiVirus béta verziójának teljesítménye jelentős fejlődést mutat letöltési-idő, keresési idő és memória felhasználásban. A 2012-es béta verziók új kezelőfelülettel rendelkeznek, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak a Norton Kiberbűnözési Indexhez (CCI). A CCI szolgáltatás figyelmezteti a felhasználókat a mindennapi online veszélyekre, illetve információkkal szolgál a nap legveszélyesebb vírusairól, honlapjairól. Továbbá ez az ingyenesen elérhető eszköz hírekkel és szakértői javaslatokkal is szolgál, hogy hogyan őrizhető meg az online biztonság.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin