Connect with us

Hirdetés

technokrata

Behódol a Toshiba a Blu-ray-nek

Dotkom

Behódol a Toshiba a Blu-ray-nek

A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai megoldások vezető gyártója és forgalmazója bejelentette, hogy csatlakozik a Blu-ray Disc Association (BDA) szervezethez, és a későbbiekben olyan termékek bevezetését tervezi, amelyek támogatják a Blu-ray formátumot.

A digitális technológiák piacvezető vállalataként, a Toshiba csúcsminőségű termékek széles választékával képviselteti magát a piacon. Termékpalettáján megtalálhatóak többek között a különböző DVD-felvevők és -lejátszók, valamint HDTV-készülékek, illetve olyan notebookok, amelyek számos különböző tárolóeszközt, például merevlemez-meghajtókat (HDD), DVD-ket és SD-kártyákat támogatnak. A Blu-ray formátumot támogató digitális eszközök közelmúltban tapasztalt jelentős mértékű térnyerése, valamint mind a fogyasztók, mind pedig a forgalmazók által egyaránt megfogalmazott piaci igények tükrében döntött a Toshiba a BDA szervezethez való csatlakozás mellett.

A Toshiba még idén olyan termékek – többek között BD-lejátszókat és BD-meghajtókat tartalmazó laptopok – bevezetését tervezi, amelyek támogatják a Blu-ray formátumot. A termékek részletes adatairól – beleértve az egyes területeken való bevezetésük időpontjait – a későbbiekben részletes információkat fog közzétenni a vállalat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés