Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptopot keresel? Ezek közül válassz!

Laptop

Laptopot keresel? Ezek közül válassz!

Kiderült, melyek a legjobbak.

Egy új számítógép vásárlását általában hosszas kutatómunka előzi meg, hiszen egy rossz vétel súlyos tízezrekkel rövdítheti meg az ember pénztárcáját. Épp ezért döntött úgy a Laptop Mag, hogy megvizsgálja, mely gyártók modelljeivel a leginkább elégedettek a felhasználók.

laptopmarka

A vizsgálat során 7 különböző szempontot vettek figyelembe. 100 pontból legfeljebb 30-cal díjazták a 2015 február és január között született értékelések alapján az adott gyártót, 20-at adtak a garanciára, 15-15 pont járt a jó ár/érték arányra illetve az újítások 10 pontot nyomtak a latba, emellett 5-5 pontnyit számított a végső értékelésben a garancia és a szoftver.

laptopmarka2

Ezek alapján a győztes ezúttal is az Apple lett, a kaliforniai gyártó 100-ból 83 pontot kapott, másodikként pedig a Dell futott be 82 ponttal. A dobogó legalsó fokára az Asus állhatott fel, a tajvani gyártó 81 pontot kapott. A legrosszabbul a Toshiba teljesített, a szebb napokat is látott vállalatot  58 ponttal jutalmazták. Ennél jobban teljesített a Samsung, a 9. helyre befutott cégóriás 60 ponttal zárta a felmérést, míg a 8. helyezett Acert már jelentősen több, 67 ponttal jutalmazták.

Forrás: HVG



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés