Connect with us

technokrata

Laptopot keresel? Ezek közül válassz!

Laptop

Laptopot keresel? Ezek közül válassz!

Kiderült, melyek a legjobbak.

Egy új számítógép vásárlását általában hosszas kutatómunka előzi meg, hiszen egy rossz vétel súlyos tízezrekkel rövdítheti meg az ember pénztárcáját. Épp ezért döntött úgy a Laptop Mag, hogy megvizsgálja, mely gyártók modelljeivel a leginkább elégedettek a felhasználók.

laptopmarka

A vizsgálat során 7 különböző szempontot vettek figyelembe. 100 pontból legfeljebb 30-cal díjazták a 2015 február és január között született értékelések alapján az adott gyártót, 20-at adtak a garanciára, 15-15 pont járt a jó ár/érték arányra illetve az újítások 10 pontot nyomtak a latba, emellett 5-5 pontnyit számított a végső értékelésben a garancia és a szoftver.

laptopmarka2

Ezek alapján a győztes ezúttal is az Apple lett, a kaliforniai gyártó 100-ból 83 pontot kapott, másodikként pedig a Dell futott be 82 ponttal. A dobogó legalsó fokára az Asus állhatott fel, a tajvani gyártó 81 pontot kapott. A legrosszabbul a Toshiba teljesített, a szebb napokat is látott vállalatot  58 ponttal jutalmazták. Ennél jobban teljesített a Samsung, a 9. helyre befutott cégóriás 60 ponttal zárta a felmérést, míg a 8. helyezett Acert már jelentősen több, 67 ponttal jutalmazták.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin