Connect with us

Hirdetés

technokrata

Eredményesség, hatékonyság és versenyképesség

Dotkom

Eredményesség, hatékonyság és versenyképesség

Mi a közös a hídépítés, a gyógyszergyártás, a mobil szolgáltatás és a bankolás üzleti folyamataiban? Mi köze mindennek a Sydney Olimpiához? Ezekre a kérdésekre is választ kaptak a napokban megtartott konferencia résztvevői.

A PMI Budapest Magyar Tagozat, a Magyar Projektmenedzsment Szövetséggel és a HTE TIPIK Klubbal közös rendezvényt tartott, ahol a projektirodák működését és szerepét járták körbe a rendezvény előadói.

A múlt heti konferencia olyan kérdésekre kereste a választ, hogy vállalatoknak mikor érdemes projekt irodát létrehozniuk, milyen üzleti előnyöket várhatnak ettől a szervezeti-szakmai megoldástól és milyen erőforrásigénnyel valósítható meg hatékonyan a projekt iroda.

A rendezvényen mindazok hasznos információhoz juthattak, akik a vállalati innovációban, ügyfélkiszolgálásban kívánnak eredményességet, hatékonyságot és ezekkel együtt versenyképességet növelni, ugyanis a projekt irodák szolgáltatásaikkal ezt nagymértékben elősegítik. Ezt a felismerést erősítik a hazai- és nemzetközi tapasztalatok, amik a konferencia bevezető előadásaiban szerepet kaptak. Példaként többek között olyan nagyszabású beruházások szerepeltek, mint a Sydney Olimpia, a Szuezi csatorna vagy az olajfúró tornyok építési projektjei.

A rendezvény különböző iparágak (banki, gyógyszeripari, távközlési, építőipari) projektmenedzsment tapasztalatain keresztül igyekezett választ adni az aktuális kérdésekre. A felkért vitaindítókat Pierre Moccand, a Raiffeisen International Bank-Holding AG képviselője, dr. Báthory Gábor, az EGIS Rt. szakembere, a T-Mobile képviseletében Dietrich Anna, K&H Központi Projekt Irodától Vincze András, Hídépítő Rt-től pedig Windisch László tartotta, előadásaikat nagy érdeklődés és figyelem kísérte.

A projekt menedzsment meghatározó elemeit, eszközeit bemutató rendezvények szervezése 2003-ban indult. Az előző négy sikeres eseményen a projekt menedzsment támogató szoftvereit és módszertanait, a projekt menedzsment emberi és pénzügyi kihívásait mutatták e az előadók.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés