Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Check Point bejelentette a 2006 első negyedéves pénzügyi eredményeit

Dotkom

A Check Point bejelentette a 2006 első negyedéves pénzügyi eredményeit

A Check Point Software Technologies Ltd. bejelentette a 2006. első negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit.

2006 első negyedévének kiemelkedő pénzügyi adatai

Bevétel: 133,6 millió $, ami a 2005. első negyedévi 137,7 millió $ -hoz képest 3%-os csökkenést mutat.
Még nem esedékes, de már befolyt jövedelem: 9,9 millió $-ral, 178,9 millió $-ra növekedett, ami 6%-os növekedést jelent 2005. december 31-hez képest.
Részvény-visszavásárlási program: 2006. első negyedéve során a Check Point 3 millió részvényt vásárolt, közel 63,9 millió $-ért.
Cash Flow: a teljes cash flow, a részvény-visszavásárlásokat nem számítva, 129,5 millió $ volt. Ez a 2005 hasonló időszakához képest, 26%-os növekedést jelent és egyben a Check Point történetének legmagasabb cash flowja. A működésből származó cash flow 112,0 millió $ volt, ami 15%-os emelkedés az előző év első negyedévéhez képest.

2006. első negyedéve során számos, az egységes biztonsági architektúrákat erősítő termékfejlesztést jelentettek be:

Connectra – bármely SSL VPN megoldással szemben támasztott felhasználói igényt meghaladó, biztonsági, alkalmazási és teljesítménybeli funkciókat kínál.

Eventia Analyzer 2.0 – bejelentettük a SEM-et, azaz az egyszerűsített biztonsági eseményinformációk kezelést (security event management), ami automatikusan sorba állítja a biztonsági eseményeket, így elősegítve a megalapozott, intelligens reakciókat. Emellett, az Eventia Analyzer 2.0 kiterjesztette a támogatást a végpontokra, illetve az események közti összefüggések, korrelációk feltárásával növeli a biztonságot, és lehetővé teszi a vírusok és gyanús tevékenységek felismerését.

VPN-1 Edge NGX – távoli telephelyek számára kialakított, integrált biztonsági megoldás, ami egyesíti a világ legfejlettebb behatolás-védelmi, antivírus megoldásait, és tűzfal és VPN technológiáit. A behatolás-védelem és antivírus megoldások révén a VPN-1 Edge NGX verziója lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy fiókirodáik ugyanazt a védelmet élvezzék a férgek és a vírusok ellen, mint a nagyobb irodák.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés