Connect with us

A CA történetének eddigi legnagyobb szabású integrált szoftverének piacra dobására készül

Dotkom

A CA történetének eddigi legnagyobb szabású integrált szoftverének piacra dobására készül

A CA World 2005 konferencián elmondott beszédében a vezérigazgató felvázolta cége jövőképét az egységes és egyszerűsített nagyvállalati IT-felügyeletről.

John Swainson, a CA elnök-vezérigazgatója többek között számos Magyarországi és Közép-Európai nagyvállalat, rendszerintegrátor képviselőjének jelenlétében nyitotta meg Las Vegasban a vállalat legrangosabb ügyfél- és partnerkonferenciáját, a CA World 2005-öt. Nyitóbeszédében felvázolta a CA átalakítási programját és IT üzemeltetésére vonatkozó jövőképét: az Enterprise Information Technology Management (EITM) koncepciót.

“A CA sokat változott, de mégsem beszélhetünk teljesen új cégről. A múlt erősségeit új ötletekkel, kezdeményezésekkel és stratégiákkal ötvözve gondoskodunk róla, hogy a CA megőrizze ágazatvezető pozícióját és lépést tartson ügyfelei változó informatikai szükségleteivel” – fejtette ki Swainson.

“Ilyen kihívás például az IT-infrastruktúra egyszerűbb és hatékonyabb felügyelete, amelynek megvalósítását sokféle integrált és moduláris megoldással segítjük” – mondta előadásában Swainson a konferencia résztvevőinek. “Az EITM az IT infrastruktúra üzemeltetését átalakító jövőképünk. Olyan koncepció, amely integrált, automatizált és biztonságos platformra épülő termékekkel a nagyvállalati szervezet egészében egységesíti és egyszerűsíti az IT-üzemeltetését.”

Swainson szerint a CA szemlélete valódi átláthatóságot teremt a nagyvállalati szervezetben és soha nem látott kontrollt biztosít a cégeknek informatikai környezetük felett. AZ EITM segítségével a nagyvállalatok hozzáigazíthatják IT-erőforrásaikat a szervezet üzleti szükségleteihez, és hatékony, eredményes és biztonságos infrastruktúrát hozhatnak létre. Ily módon a szervezet jobban tudja kezelni a kockázatokat, javíthatja a működést, kézben tarthatja költségeit, összehangolja az informatikai és üzleti szükségletek.

E jövőkép jegyében a vállalat 26 új EITM-alapú megoldást mutatott be a konferencia három napja alatt: köztük nagyvállalati üzemeltetés-felügyeleti alkalmazások új változatait, valamint üzleti szolgáltatás-optimalizálási és biztonság-felügyeleti termékeket. A CA összesen több mint 85 olyan termékkel rendelkezik, amelyek kapcsolódnak az EITM-hez.

Swainson azt is elmondta, hogy a CA iparágavezető szoftver fejlesztési tapasztalatával rendelkező olyan cég amely el tudja készíteni azokat a szoftvereket, amelyek meg is tudják valósítani az EITM-ben megfogalmazottakat. “Az ágazatban mi kínáljuk a legátfogóbb portfóliót a nagyvállalatoknak szánt, szállítósemleges, integrált és moduláris IT-üzemeltetési, felügyeleti megoldásokból. Ezek mindegyikét bevált folyamatok és sikeres rendszerbevezetések alapján dolgoztuk ki” – fűzte hozzá.

“Meglátásom szerint a CA feladata az, hogy megértse, miként lehet sikeresen felügyelni ügyfelei IT-környezetének minden elemét, a régi rendszerektől a legújabbakig. Az EITM segítségével ügyfeleink úgy tudják összefogni IT-erőforrásaikat, hogy közben javítják azok menedzselhetőségét és biztonságát” – mondta el Swainson.

A CA vezérigazgatója arra is kitért, milyen lépéseket tett vállalata az elmúlt év során annak érdekében, hogy vezető pozíciót szerezzen az ágazatban az üzemeltetési, rendszerfelügyeleti szoftverek szállítása terén. Új vezetői csapatot állított fel tapasztalt ágazati szakemberekből; programokat indított ügyfél- és partnerkapcsolatai erősítésére; üzleti tevékenységét átalakítva nagyobb hangsúlyost helyezett a nagyvállalati rendszer-, biztonság- és adattárolásfelügyelet terén jelentkező növekedési lehetőségek kiaknázására; megnövelte növekedést ösztönző beruházásait, több fontos akvizíciót hajtott végre; és új márkaidentitást vezetett be.

Swainson emellett bemutatta a vállalat új márkanevét, a CA-t, és felvázolta a kapcsolódó márkaépítési stratégiát és márkaidentitást.

A november 13. és 17. között megrendezett CA World 2005 konferencia (Technology Inside Out) a CA és a CA partnerei által szállított megoldások előnyeinek kiaknázásához kívánt segítséget nyújtani az ügyfeleknek. Az idei program kiemelt figyelmet szentelt a CA partnereinek és a fontosabb ágazatokat kiszolgáló megoldásoknak. A hasznos információkban gazdag szemináriumokat, intenzív oktatást, laborgyakorlatokat és páratlan kapcsolatépítési lehetőséget kínáló CA World mélyreható betekintést nyújtott az üzletmenet-folytonosságot javító és a nagyvállalatok hatósági megfelelését támogató megoldásokba, trendekbe, innovációkba és lehetőségekbe.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom