Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trend Micro: bővülő spyware védelem

Dotkom

Trend Micro: bővülő spyware védelem

A Trend Micro egyesült államokbeli leányvállalata megállapodott a kémprogramvédelmi termékek egyik vezető fejlesztőjének számító InterMute-tal, annak felvásárlásáról.

A kémprogramok sajnos egyre növekvő biztonsági fenyegetést jelentenek. Az IDC szerint a számítógépek 67%-án megtalálható a kémprogramok valamilyen formája, és néhány esetben a fertőzött gépek több száz kémprogram gazdái (forrás: IDC piacelemzés, 2004. november, „Worldwide Spyware 2004-2008 Forecast and Analysis: Security and System Management Sharing Nightmares” – Globális kémprogram előrejelzés és elemzés a 2004-2008 évekre: A biztonság és rendszerfelügyelet közös rémálmai). Ezen túlmenően, a kémprogramok elleni védekezés egyre összetettebb feladattá válik.

Az ügyfeleknek hatékony megoldásra van szükségük az eltávolítani kívánt kémprogramok kezeléséhez, de ugyanakkor rugalmasságot is igényelnek: szeretnék maguk eldönteni, hogy egyes szürke programokat (grayware) – mint például egyes hirdetések – el akarnak-e távolítani a gépükről, vagy sem. Az InterMute szaktudása és technológiája tovább növeli a Trend Micro azon képességeit, amelyekkel segíteni tud ügyfeleinek mindkét említett területen.

A Trend Micro megerősítette, hogy az InterMute különálló kémprogramvédelmi termékeit Trend Micro márkanév alatt szándékozik kínálni. A vállalat tervei között szerepel az is, hogy az InterMute kémprogramvédelmi képességeit beépíti a vállalatok, kis- és középvállalkozások, valamint az egyéni ügyfelek számára kínált megoldásaiba.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés