Connect with us

Megújult a PGP

Dotkom

Megújult a PGP

PGP Corporation bejelentette a PGP Desktop 9.0 és a PGP Universal 2.0 változatainak megjelenését.

Megkezdődött az újgenerációs PGP adattikosító termékek piaci bevezetése. Azon számos nemzetközi vállalatnak, amely a PGP Desktop 9.0 terméket használja, a PGP Universal 2.0 most automatikus, központi menedzselési lehetőséget kínál az új PGP Desktop 9.0 kiterjesztett vállalati menedzsment tulajdonsággal. Az új PGP Desktop 9.0 jellegzetessége, hogy a felhasználó beavatkozása nélkül is megoldható az automatikus kezelési mód, azaz az e-mail-, file- és teljes merevlemez titkosítás.

„Küldetésünk, hogy megoldjuk ügyfeleink bizalmas jellegű információkezelését és segítsük a vállalatokat abban, hogy megfeleljenek a számtalan nemzetközi szabályozási követelménynek.” – mondta Phillip Dunkelberger. A PGP Corporation elnöke hozzátette, hogy a legjelentősebb kihívásnak tekintik az üzemeltetési összköltség csökkentését, a szabványoknak való megfelelés biztosítását, valamint a technológiai hatékonyság alkalmazásának függetlenítését az infrastruktúrától és a felhasználóktól.

Az új PGP termékek jellemzői
♦ A teljes merevlemezre kiterjedő titkosítás (PGP Whole Disk encryption) – megvédi az egyre inkább sebezhető vállalati vagy magán laptopon tárolt bizalmas információkat és megtiltja az illetéktelen hozzáférést. Titkosítja az egész laptop, desktop felületet beleértve a hordozható USB drive-ot is, a központilag visszaállítható funkcionalitású PGP Universal 2.0 termék segítségével.
♦ PGP Desktop 9.0: hat megoldás egyben – Az új megoldás tartalmazza a PGP teljes merevlemezre kiterjedő adattitkosítást, a PGP virtuális lemeztitkosítást, a PGP Mail-t, a PGP Instant Messenger-t, PGP ZIP titkosított, tömörített állomány készítését valamint a PGP Shredder állományok és könyvtárak biztonsági törlését.
♦ A PGP Universal 2.0 a PGP Desktop 9.0 biztonsági politikájának felügyeletével biztosítja az egyéni felhasználótól a nagyvállalati szintig terjedő teljes megoldást, növelve a biztonságot és csökkentve a költségeket. A PGP Universal 2.0 a vállalati központosított biztonságpolitikát, a kulcsfelügyeletet és a kulcsszerver funkciókat kezeli az összes PGP Desktop 9.0 kliensen.
♦ A vállalati biztonságpolitika automatikus betartatása biztosítja a rendszergazdák számára, hogy létrehozzanak egyszeri beállítást az üzenet automatikus titkosításával és dekódolásával minden felhasználói beavatkozás nélkül. A PGP Desktop 9.0 most magába foglalja a PGP Universal központi biztonságpolitikai alapú e-mail titkosítási technológiát.
♦ Széles körű protokol támogatás – a PGP Universal 2.0 és a PGP Desktop 9.0 támogatja az összes jelentős tanusítványt és üzenet formátumot, beleértve az X.509, az OpenPGP és az S/MIME tanúsítványokat.
♦ Integráció az együttműködő partnerekkel – lehetővé teszi az IT biztonsági menedzsereknek, hogy a szabályozási és a partneri követelményeknek megfelelően, biztosítsák a bizalmas e-mail-, és csatolt állomány titkosított forgalmát. Az internet-kijárat e-mail tartalma és szűrői meggátolják a biztonsági politikához nem illeszkedő üzenetek bejövetelét.
♦ Új PGP Global Directory szolgáltatás teljes megoldást biztosít a PGP használók számára, hogy megbízható, érvényes és automatikus módon megosszák saját nyilvános kulcsukat és hozzáférjenek más használók nyilvános kulcsához.

A PGP termékek forgalmazásával 37 ország 150 partnere áll a felhasználók rendelkezésére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom