Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Symantec vállalati szintű kémszoftver-ellenes megoldása

Dotkom

A Symantec vállalati szintű kémszoftver-ellenes megoldása

A Symantec Client Security 3.0 és a Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.0 időazonos észlelést és önműködő eltávolítást biztosít az Internet leggyorsabban növekvő veszélyei elleni küzdelemhez.

A Symantec Client Security 3.0 és a Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.0 a vállalati ügyfeleknek átfogó védelmet fognak biztosítani a kém- és reklámszoftverek, valamint az összetett veszélyforrások ellen. A várhatóan májusban megjelenő Symantec Client Security 3.0 és Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.0 önműködően észleli és távolítja el a kémszoftvereket, valamint beépített javítóeszközeivel helyrehozza az ilyen veszélyforrások okozta károkat.

A kém- és reklámszoftverek jelentette komoly és egyre növekvő veszély miatt átfogó védelemre és eltávolításuk lehetőségére van szükség ellenük. A kém- és reklámszoftverek elleni küzdelem a vírusok és a rosszindulatú programok elleni küzdelemhez hasonlóan megbízható megoldást, valamint az új kémszoftverek kinyomozásához és az időben létrehozott frissítésekhez erre a célra fenntartott kutató és reagáló rendszert igényel.

„A kém- és reklámszoftverek egyre komolyabb gondot jelentenek mind az informatika üzemeltetői, mind a védelemért felelős vezetők számára.” – mondta Peter Firstbrook, a META Group programigazgatója – „A fertőzött felhasználói gépek megtisztítása az informatikai hibaelhárítás több mint 20 százalékát is kiteheti. Bár a rosszindulatú programok különböznek a hagyományos vírusoktól, azonban ugyanolyan problémát jelentenek: védekezni kell ellenük, és meg kell tisztítani a felhasználói gépeket tőlük. A világszerte elterjedt veszélyforrások gyors észlelésének, a védelmet és a helyreállítást szolgáló frissítések gyors terítésének és a telepített védelem központi kezelésének képessége révén a víruselhárítók gyártói vannak a legjobb helyzetben ahhoz, hogy hosszú távú megoldást nyújthassanak ez ellen a fokozódó veszély ellen.”

A Symantec Client Security 3.0 a felhasználói gépek erős védelmén, a központi kezelésen és annak egyszerűségén keresztül átfogó védelmet nyújt a távoli és a hálózatba kapcsolt felhasználóknak a kémszoftverek és az összetett veszélyforrások ellen. Az integrált védelmi eljárások (vírus- és behatolás-elhárítás, valamint tűzfal) egyszerűsített vezérlése összehangolt, megelőző jellegű reakciójával fokozza a kártevők elszigetelését, a helyreállítást és a felhasználói gépek védelmi szabályainak fejlett kezelését. A Symantec Client Security-vel a vevők csökkenthetik a felhasználói gépek védelmére fordított költségeiket, gondoskodhatnak az irányításról és a szabályozóknak való megfelelésről.

A Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.0 önműködő védelmet és reagálást biztosít a kémszoftverek, a vírusok és a férgek ellen. A méretezhető, központi vezérlés és reagálás révén a rendszerek üzemideje fokozható, ugyanakkor csökkennek a költségek, a vevők pedig a legmesszebbmenőkig kézben tarthatják és megvédhetik az asztali gépeket és a szervereket. Az ügyfelek meglevő vezérlő infrastruktúrájuk részeként, külön ismeretek elsajátítása nélkül, teljes mértékben tudják kezelni a kémszoftverek elleni védelmet nyújtó elemet, megőrizve a Symantec Client Security-be, illetve a Symantec AntiVirus Corporate Editionbe történt beruházásukat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés