Connect with us

A Symantec vállalati szintű kémszoftver-ellenes megoldása

Dotkom

A Symantec vállalati szintű kémszoftver-ellenes megoldása

A Symantec Client Security 3.0 és a Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.0 időazonos észlelést és önműködő eltávolítást biztosít az Internet leggyorsabban növekvő veszélyei elleni küzdelemhez.

A Symantec Client Security 3.0 és a Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.0 a vállalati ügyfeleknek átfogó védelmet fognak biztosítani a kém- és reklámszoftverek, valamint az összetett veszélyforrások ellen. A várhatóan májusban megjelenő Symantec Client Security 3.0 és Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.0 önműködően észleli és távolítja el a kémszoftvereket, valamint beépített javítóeszközeivel helyrehozza az ilyen veszélyforrások okozta károkat.

A kém- és reklámszoftverek jelentette komoly és egyre növekvő veszély miatt átfogó védelemre és eltávolításuk lehetőségére van szükség ellenük. A kém- és reklámszoftverek elleni küzdelem a vírusok és a rosszindulatú programok elleni küzdelemhez hasonlóan megbízható megoldást, valamint az új kémszoftverek kinyomozásához és az időben létrehozott frissítésekhez erre a célra fenntartott kutató és reagáló rendszert igényel.

„A kém- és reklámszoftverek egyre komolyabb gondot jelentenek mind az informatika üzemeltetői, mind a védelemért felelős vezetők számára.” – mondta Peter Firstbrook, a META Group programigazgatója – „A fertőzött felhasználói gépek megtisztítása az informatikai hibaelhárítás több mint 20 százalékát is kiteheti. Bár a rosszindulatú programok különböznek a hagyományos vírusoktól, azonban ugyanolyan problémát jelentenek: védekezni kell ellenük, és meg kell tisztítani a felhasználói gépeket tőlük. A világszerte elterjedt veszélyforrások gyors észlelésének, a védelmet és a helyreállítást szolgáló frissítések gyors terítésének és a telepített védelem központi kezelésének képessége révén a víruselhárítók gyártói vannak a legjobb helyzetben ahhoz, hogy hosszú távú megoldást nyújthassanak ez ellen a fokozódó veszély ellen.”

A Symantec Client Security 3.0 a felhasználói gépek erős védelmén, a központi kezelésen és annak egyszerűségén keresztül átfogó védelmet nyújt a távoli és a hálózatba kapcsolt felhasználóknak a kémszoftverek és az összetett veszélyforrások ellen. Az integrált védelmi eljárások (vírus- és behatolás-elhárítás, valamint tűzfal) egyszerűsített vezérlése összehangolt, megelőző jellegű reakciójával fokozza a kártevők elszigetelését, a helyreállítást és a felhasználói gépek védelmi szabályainak fejlett kezelését. A Symantec Client Security-vel a vevők csökkenthetik a felhasználói gépek védelmére fordított költségeiket, gondoskodhatnak az irányításról és a szabályozóknak való megfelelésről.

A Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.0 önműködő védelmet és reagálást biztosít a kémszoftverek, a vírusok és a férgek ellen. A méretezhető, központi vezérlés és reagálás révén a rendszerek üzemideje fokozható, ugyanakkor csökkennek a költségek, a vevők pedig a legmesszebbmenőkig kézben tarthatják és megvédhetik az asztali gépeket és a szervereket. Az ügyfelek meglevő vezérlő infrastruktúrájuk részeként, külön ismeretek elsajátítása nélkül, teljes mértékben tudják kezelni a kémszoftverek elleni védelmet nyújtó elemet, megőrizve a Symantec Client Security-be, illetve a Symantec AntiVirus Corporate Editionbe történt beruházásukat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő