Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP: Átutazók – Pillanatképek Európa nagyvárosaiból

Dotkom

HP: Átutazók – Pillanatképek Európa nagyvárosaiból

Egy átutazó szemével a világ. Amikor tudjuk, hogy ott, ahol vagyunk, az csak egy állomás. Átutazunk, de közben megéljük, megragadjuk a pillanatot. Egy új, kevéssé ismert világ életébe nyerni bepillantást úgy, hogy közben mindvégig tisztában vagyunk vele, nem leszünk tartósan részese a történetnek.

A Millenárison december 18-ától látható fotókiállításon a Mosoly Alapítvány, a Kontakt Fotóművészeti Kurzusok és a HP Magyarország Nyomtatás és Képalkotás Üzletága által közösen szervezett fotótanfolyam legtehetségesebb résztvevőinek művei tekinthetők meg. Az alkotók egy programsorozat keretében Európa nagyvárosain átutazva készítenek pillanatképeket a városi életről. A tárlaton látható képeket a program első állomásán, Milánóban készítették.

Milánó ugyanis az első állomása a Mosoly Alapítvány és a Wizz Air légitársaság közös programsorozatának, amelynek keretében a fiatalok Európa nagyvárosain átutazva készítenek pillanatképeket a városi életről. Olyan kamaszok, akik gyógyulófélben vannak, úton vannak, képletesen és a valóságban egyaránt. Útban a felnőtt lét és az egészség felé, és átutazóban néhány napra Milánóban.

A HP Magyarország mindvégig támogatta az alapítvány munkáját, a kiállításon a vállalat által kinyomtatott fotók láthatók.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés