Connect with us

Hadjárat a belső e-mail fenyegetések ellen

Dotkom

Hadjárat a belső e-mail fenyegetések ellen

A MIMEsweeper for Exchange védelmet nyújt a vírusfenyegetések, a vállalati sávszélesség és tárolóhely hibás felhasználása, valamint a bizalmas információk kiszivárgása ellen.

A Clearswift kiadta a MIMEsweeper for Exchange legújabb verzióját, ami kiegészíti a vállalat másik fő termékét, a MAILsweeper for SMTP e-mail tartalomszűrőt, mely átfogó e-mail tartalombiztonsági, spamszűrő, távfelügyeleti és web alapú jelentéskészítő funkciókat kínál az e-mail átjárón. „Az e-mail forgalom több mint 80%-a a vállalaton belül zajlik.” – mondta el David Guyatt, a Clearswift vezérigazgatója – „A DTI által nemrég készített felmérés szerint a biztonsági problémák harmada a szervezeten belülről ered, azonban a vállalati hálózat határait biztosító megoldások nem különítik el, és nem is elemzik ezeket.”

A MIMEsweeper for Exchange védelmet nyújt a vírusfenyegetések, a vállalati sávszélesség és tárolóhely hibás felhasználása, valamint a bizalmas információk kiszivárgása ellen. A termék megóvja a belső kommunikációs infrastruktúrát a CD-kről és hajlékony lemezekről, az irodán kívül is használt laptopokról és a webes levelezésen keresztül beszivárgó rosszindulatú tartalomtól. A szoftver vállalati szintű házirendek kialakításával is segíti a bizalmas információk és file-ok védelmét, hogy ilyen adatok se szándékosan, se véletlenszerűen ne juthassanak illetéktelen kezekbe.

A termék e-mail tartalombiztonsági házirendek bevezetését teszi lehetővé a Microsoft Exchange Server 2000 és a Microsoft Exchange Server 2003 rendszereken. A termék az Exchange szerverrel történő együttműködéshez néhány új funkciót is kínál:

• az új Exchange Intercept Module a továbbítás előtt elkülöníti az összes e-mailt az Exchange szerveren, majd átadja a MAILsweeper Security Service szolgáltatásnak, amely a vállalati házirendek alapján a teljes tartalmat ellenőrzi
• az Exchange System Manager kiegészítés lehetővé teszi a rendszergazdáknak az Intercept Module (elkülönítő modul) konfigurálását, például az elkülönítés ki/bekapcsolását
• az Exchange Address List kiegészítéssel a rendszergazdák az Exchange címlistákat használhatják a felhasználók azonosításához és a házirend megadásáhozSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő