Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, lendületes stílusú noteszgépek az Acertől

Dotkom

Új, lendületes stílusú noteszgépek az Acertől

A távol-keleti gyártó ambíciózus terveket dédelget a jövőre vonatkozóan; ennek első lépése a napokban bejelentett új notebookok nyilvánosság elé tárása.

A tajvani vállalat – a világ ötödik legnagyobb személyi számítógépeket gyártó cége – az elmúlt napokban jelentette be, hogy hamarosan új külcsínnel bíró noteszgépeket hoz forgalomba. Ezekkel az eszközökkel azt reméli a gyártó, hogy a felhasználók körében tovább tudja erősíteni márkanevét, s mély benyomást tud gyakorolni a leendő vásárlókra. Az Acer ugyanis nagy tervet tűzött ki maga elé: amint azt Wan Jen-tang, a cég elnöke a Taipei Times-nak elmondta, a vállalat a következő két-három év során szeretne a világ harmadik legnagyobb PC-gyártójává válni.

Nézzük hát az új hordozható számítógépeket! Az Aspire 1800 és a TravelMate 3200 igyekszik képviselni az Acernél tapasztalható lendületet. Mindkét noteszgép fémes külcsínnel és lekerekített sarkokkal rendelkezik, melyek a jövő notebookjainak előfutáraként kerülnek a boltok polcaira. Az Apsire 1800-ast a gyártó elsősorban az otthoni felhasználóknak szánja: 17 colos TFT LCD-je révén tökéletesen használható akár filmnézésre, akár játékok megjelenítésére is. Az Aspire rendelkezik egy távirányítóval, melyet – ha az éppen használatban – az eszköz PCMCIA slotjába is lehet helyezni.

A TravelMate 3200-ast inkább az üzleti felhasználók számára készíti az Acer, ennek megfelelően inkább a vékony és könnyű kivitel került előtérbe. Mindkét noteszgép rendelkezik az Acer System Utility-vel, mely többek között erőforrás-menedzsment, kijelző-beállítási, biztonsági és boot funkciókat tartalmaz.

Várhatóan a harmadik negyedévben kerülhet piacra a fenti két modell, így egyelőre több részlet nem ismert a notebookokról.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés