Connect with us

Hirdetés

technokrata

10 éves a GTS-Datanet

Dotkom

10 éves a GTS-Datanet

55 ezer ügyféllel és 20 százalékos növekedéssel ünnepli tizedik születésnapját a GTS-Datanet.

„Nagy örömömre szolgál, hogy a GTS-Datanet 55 ezer ügyféllel és több mint 20 százalékos árbevétel növekedéssel ünnepelheti 10 éves születésnapját” – jelentette ki Szathmári Géza vezérigazgató, a vállalat 10 éves születésnapja alkalmából tartott sajtóeseményen.

2003-ban a vidéki nagyvárosokban – köztük Sopronban, Győrben és Debrecenben – nyitott Internet-kávézók, a nyári strandokon felállított Beach Cafék, a szigetes Internet-sátor és a kismamákat segítő KismamaNet-program sikerét igazolja, hogy tíz évvel alakulása után már 55 ezer ügyfél használja a GTS-Datanet lakossági és üzleti szolgáltatásait. Az ügyfélszám folyamatos növekedése mellett, sikeresen megőrizve fejlődési dinamizmusát, a GTS-Datanet 10 év után is több mint 20 százalékos árbevétel növekedést tudhat magáénak, és mindezt egy recesszió sújtotta iparágban.

A 10 éves évforduló a termékek, szolgáltatások terén is tartogat újat, hiszen a Varioflex őszi bevezetését követően decemberben a lakossági hangpiacra is kilép a vállalat a Mozaik Plusz elnevezésű kombinált kártyával. A kártya decembertől lesz megvásárolható, és szükség szerint internetezésre és telefonálásra is lehet majd használni. A Mozaik Plusz szolgáltatás igénybe vehető lesz zöld-számmal és hagyományos telefonhívással egyaránt, és a beszélgetés díja is ez alapján kerül majd levonásra, vagy bizonyos esetekben – a piacon egyedülálló módon – jóváírásra.

2003-ban a vállalat az új budaörsi távközlési központjába költözött, amelyet több mint egymilliárd forintos beruházással épített. A komplexum, amely Magyarország egyik legnagyobb távközlési központja, lehetővé tette a GTS-Datanet számára, hogy szolgáltatási és üzemeltetési egységeit egy helyen vonja össze.

1998-ra épült ki a vállalat országos távközlési hálózata, ami mára több mint 1.600 km hosszú, fejlett optikai hálózattá fejlődött. A tavalyi évben a vállalat csatlakozott a közép-európai optikai gyűrűhöz, Budapest – Bécs – Frankfurt – Berlin – Prága – Pozsony összekötésével.

10 éves születésnapján a GTS-Datanet örömmel tekint vissza az elmúlt évek történéseire és bízik abban, hogy az elkövetkező időszak további sikereket és lehetőségeket tartogat a távközlési iparág és annak résztvevői számára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés