Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az NHH másodfokon elutasította a GTS-Datanet és a DIGI fellebbezését

Kütyük

Az NHH másodfokon elutasította a GTS-Datanet és a DIGI fellebbezését

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) másodfokon elutasította a 2008 októberében meghirdetett frekvenciapályázatok április 30-ai eredményhirdetésével kapcsolatban a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., valamint a GTS-Datanet Kft. által benyújtott fellebbezéseket és helybenhagyta az elsőfokú határozatokat.

A GTS-Datanet a 26 GHZ-es frekvenciacsomagok közül az úgynevezett “E” blokkra pályázott. A frekvenciahasználati jogosultságot az Antenna Hungária Zrt. nyerte el, immár jogerősen.

A Digi a 450 Mhz-es sáv hasznosítására kiírt pályázat eredményét fellebbezte meg, miután április végén azt az NHH – részben a Pályázati Bizottság javaslatára, részben saját döntése alapján – eredménytelennek minősítette és lezárta.

A GTS-Datanet elsősorban a pályázati eljárás formai hibáira hivatkozott a fellebbezésében, a Digi pedig azt vitatta, hogy az elsőfokú hatóság és a Pályázati Bizottság nem a Pályázati Kiírási Dokumentáció szerint folytatta le az eljárást. A másodfokú hatóság szerint az elsőfokú döntés jogszerű volt és a fellebbezések nem voltak kellően megalapozottak.

A másodfokú határozatok jogerősek, ellenük fellebbezésnek helye nincs, felülvizsgálati kérelemmel a Fővárosi Bíróságon lehet élni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés