Connect with us

technokrata

A HP megvásárolta a Baltimore Technologies felhasználói hozzáférés-kezelő megoldását

Dotkom

A HP megvásárolta a Baltimore Technologies felhasználói hozzáférés-kezelő megoldását

Az informatikai erőforrások felügyeletét egyszerűsítő szoftver új lehetőségekkel gazdagítja a HP üzleti és informatikai folyamatok összehangolását célzó Adaptive Enterprise stratégiáját.

A HP bejelentette, hogy megvásárolta a megbízható biztonsági termékek szállítójaként ismert brit Baltimore Technologies (LSE: BLM) SelectAccess szoftverének tulajdonjogát.

A SelectAccess kiterjeszti a HP Adaptive Enterprise stratégiáját, és új lehetőségekhez juttatja azokat az ügyfeleket, akik olcsóbban és egyszerűbben szeretnék megvalósítani IT-erőforrásaik menedzselését. A hálózati szolgáltatások és a nagyvállalat erőforrások biztonságos felhasználói hozzáférését garantáló technológiát a HP a későbbiekben integrálja felügyeleti szoftvereinek portfoliójába.

A SelectAccess révén a vállalatok szerepalapú jogosultságokat állíthatnak be hálózati erőforrásaik eléréséhez. A szoftver lehetővé teszi az adminisztrátorok számára a felhasználói hozzáférés központi szabályozását, és az egyes alkalmazásokhoz hozzáférési jogosultságokat rendelő policy-szerveren keresztül egyszeri bejelentkezési lehetőséget (single sign-on) biztosít. A megoldás logikus elrendezésű, egyszerűen kezelhető felülete támogatja a jogosultságok egyszerű delegálását és a nagyvállalatok által igényelt “finom” hozzáférés-szabályzást. A SelectAccess bevezetésével a vállalatok drasztikusan csökkenthetik informatikai költségeiket.

A bejelentés a legutóbbi lépése annak az intézkedéssorozatnak, amelynek keretében a HP felügyeleti szoftvermegoldásait és szolgáltatásait továbbfejlesztve segíti az adaptív nagyvállalati szervezet irányítását és ellenőrzését, valamint az informatikai erőforrások és a változó üzleti szükségletek hatékonyabb összehangolását.

A HP SelectAccess megoldása 2003. november 1-jétől világszerte megrendelhető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök