Connect with us
Hirdetés

technokrata

Óriási bakit követtek el a Google háza táján

google

SmartWatch

Óriási bakit követtek el a Google háza táján

Kép: LD Eventos

Óriási bakit követtek el a Google háza táján

Tizenkét évvel azután, hogy az Apple mérnöke elhagyta az iPhone 4 prototípusát, a Google-nél is ilyen hibát követett el valaki.

Az Apple egyik szoftvermérnöke, Gray Powell 2010-ben egy igen komoly hibát követett el: amikor távozott a kaliforniai Redwood City egyik bárjából, elfelejtette magával vinni a cég akkor még csak prototípusként létező termékét, az iPhone 4-et. A feledékenységből igen komoly ügy lett, az internetre több kép is felkerült a készülékről, az amerikai hatóságok pedig nyomozni kezdtek a telefon miatt.

Most, bő egy évtizeddek később az Apple konkurenciájánál követtek el egy legalább ekkora baklövést.

Az Android Central több fotót is megosztott egy készülékről, ami nem más, mint a Google régóta pletykált újdonságának, a Pixel Watch-nak a prototípusa. A lap azt írja, hogy a képeket egy ismeretlentől kapták, aki azt állítja, hogy egy amerikai étteremben találta meg az okosórát.

A képek alapján a kijelző a teljes előlapot elfoglalja, kinézetre pedig a Fitbit eszközére hasonlít az óra. A céget a Google 2021-ben vásárolta fel.

A korona mellett egyetlen gomb van az órán, és a jelek szerint mikrofon is van rajta. A hátoldalon egy pulzusmérésre alkalmas szenzor található. Azt nem tudni, hogy az eszköz milyen operációs rendszert futtat.

Forrás: HVG

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés