Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez a mobil mindent tud, amit ma egy készülék nyújthat

Kütyük

Ez a mobil mindent tud, amit ma egy készülék nyújthat

Alumínium burkolattal és nyolcmagos processzorral érkezik a Huawei újdonsága.

Ma reggel hivatalosan is bemutatta legújabb zászlóshajóját a Huawei. A kínai gyártó minden tudását belepakolta a Mate 8-ba, ennek megfelelően egy igen erős készülékkel állunk szemben. Az alumíniumházas újdonság a vállalat legújabb, Kirin 950-es lapkakészletét rejti, ami egy nyolcmagos processzort tartalmaz. Ez a gyakorlatban négy 2,3 GHz-es Cortex-A72 magot és négy 1,8 GHz-es Cortex-A53 magot tartalmaz, amelyeket intelligensen ki-, illetve bekapcsol a telefon, attól függően, hogy épp mennyi erőre van szükség.

mate84

A Mate 8 előlapján egy 6 colos, Full HD felbontású IPS megjelenítőt találunk, ami  a szélek felé enyhén ívelt, így biztosítva a kényelmes fogást és a szép külsőt. A hátoldalra került a 16 megapixeles, Sony szenzorral ellátott, f/2.0 rekeszértékű kamera, ami alatt az elmaradhatatlan ujjlenyomat-olvasót is megtalálhatjuk.

huaweimate82

Szelfiket a 8 megapixeles kamerával készíthetünk, amiket kiviteltől függően a 32 GB-nyi vagy 64 GB-nyi memóriában menthetünk el. Nem csak a több tárhelyért érdemes az utóbbi kiadást választani, hanem azért is, mert ennél a típusnál a 3 GB helyett 4 GB RAM kapott helyet.

huaweimate83

Az erős hardver és a nagy méret miatt szükség volt egy óriási akkumulátorra is, ezért a fejlesztők egy 4000 mAh-es egységet helyeztek el a burkolat alatt, ezzel azért biztosan bírni fogja a készülék. Sajnos a megjelenésre még várnunk kell, a Huawei közleménye szerint a Mate 8-as 2016 első negyedévében érkezik meg a boltok polcaira, egyelőre ismeretlen áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés