Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legjobb hotelek lépést tartanak a fejlődéssel

Dotkom

A legjobb hotelek lépést tartanak a fejlődéssel

Ennek érdekében az LG bejelntette hoteltévécsaládjának legújabb tagját, az LT760H-t.

Az LG legújabb Pro:Centric  Smart Hotel TV termékcsaládjának tagja, az LT760H személyre szabható felhasználói felületet kínál a szállodai szobákban elérhető szolgáltatások igénybevételéhez. Az előre telepített Smart TV alkalmazások, a személyes tartalmak gyors elérését biztosító csatlakozási lehetőségek, valamint a koax kábelen keresztül történő IP-jeltovábbítás nyújtotta előnyök mellett a készülék integrált set-top box egysége költségcsökkentő megoldás is egyben.

Kezelőfelületek és csatlakozási lehetőségek

Az LG Smart Hotel TV sorozata a Pro:Centric alkalmazási platformra épít, WebKit interfész, Java és Flash használatával támogatja a HTML5 szabványt, amelyek segítségével a rendszerek integrálását végző szakemberek, szoftverszolgáltatók és szállodatulajdonosok egyedi felhasználói felületeket alakíthatnak ki. A szállodák többek között logók és egyéb anyagok hozzáadásával olyan hasznos funkciókat építhetnek a felhasználói felületbe, mint a távoli kijelentkezés vagy a szobaszerviz.

A LG Pro:Centric Smart Hotel TV készülékei a testre szabható kezelőfelületen túl egy sor csatlakoztatási lehetőséget is kínálnak. Az USB vagy a beépített WiFi mellett, lehetőség nyílik továbbfejlesztett csatlakozási lehetőségek használatára is. Ilyen a SmartShare funkció, ami tartalomközvetítő portálként működik az Intel Wireless Display (WiDi) és az ahhoz hasonló technológiák használatára képes eszközök között.

Telepített alkalmazások és automatikus előzménytörlés

Az LT760H sorozatban lehetőség van előre telepített alkalmazások használatára, valamint a készülék a felhasználók személyes adatainak védelmére is praktikus megoldást kínál. Az alkalmazások kifejezetten azzal a céllal kerülnek bele a csomagba, hogy megkönnyítsék a hozzáférést a leggyakrabban használt közösségi oldalakhoz és adatforrásokhoz. Ezzel egy időben az automatikus előzménytörlési funkció minden alkalommal újraindítja a rendszert, amikor egy vendég távozik, így gondoskodva a keresési előzmények törléséről.
Megtakarítási lehetőségek

A nagyszerű szórakoztató funkciók mellett az LG LT760H Pro:Centric Smart Hotel TV-je kiemelkedő megtakarítási lehetőséget jelent a szállodatulajdonosok számára, hiszen a telepítési és üzemeltetési költségek alacsonyak. Az LT760H modellekbe épített IP-over-coax funkciónak köszönhetően nem kell Ethernet-kompatibilis eszközökre költeni, mert a gyárilag beszerelt set-top box kiiktatja a különálló hardver beszerzésével, telepítésével és hosszú távú karbantartásával kapcsolatos költségeket. Mindezek mellett az üzemeltetési költségek is minimálisra csökkennek, mivel a szállodai személyzet a teljes infrastruktúrát egy központi távvezérlő rendszeren keresztül működtetheti.

Az LG LT760H Pro:Centric Smart Hotel TV már elérhető Magyarországon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés