Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új plazmatechnológia a Panasonic-tól

Smart home

Új plazmatechnológia a Panasonic-tól

Észleli az alakzatok mozgását és optimalizálja azok reprodukcióját.

A Panasonic bemutatta új NeoPDP plazma kijelzőjét és 2010-es Viera Plazma HDTV-it. Az újgenerációs panelek új filterrel, új gázeleggyel, fejlettebb kijelzővel (phosphor) és újratervezett cellastruktúrával rendelkeznek. A NeoPDP technológiát a Viera VT20 (65” és 50”) Full HD 3D TV, a V20 (50” és 42”) és G20 (50”, 46”, 42”) sorozatokban fogják alkalmazni.

A NeoPDP panelek a legújabb fejlesztéseknek, így például a 600 Hz-es Intelligens képalkotás Pro technológiának, az Infinite Black Pro-nak, az 5 000 000:1 natív kontrasztnak, a THX tanúsítvánnyal rendelkező színelőállításnak, valamint az alacsony válaszidőnek köszönhetően alkalmasak rá, hogy gyorsmozgású sportjeleneteket, akciófilmeket, és izgalmas játékokat nézzünk rajtuk. A NeoPDP tiszta képeket, mély feketét, gazdag részleteket és nagy betekintési szöget tár elénk, mindezt szemkímélő módon.

Az új NeoPDP modellek kombinálják a Panasonic V-real PRO 5 processzor technológiáját a 600 Hz-es Intelligens képalkotás Pro technológiával. A 600Hz-es részkép meghajtóval rendelkező kijelző az eredeti 50 kép/mp-hez 12 alképet hoz létre – így jön létre a 600 alkép/mp-es megjelenítés. Az új 600 Hz-es Intelligens képalkotás Pro észleli az alakzatok mozgását és optimalizálja azok reprodukcióját mind a 600 alképen. Ez az az eljárás, mely hozzásegíti a NeoPDP TV-ket, hogy precíz, a bosszantó elmosódásoktól mentes, tiszta és utóhatások nélküli jeleneteket biztosítsanak.

Emellett a Panasonic NeoPDP TV-k gyors képfeldolgozási képességgel rendelkeznek, melynek időtartama mindössze 0,001 ms. Ez a nagysebességű meghajtó technológia csökkenti azt az időt, mely a fény kibocsátástól, a legmagasabb szintű megvilágítás eléréséig szükséges, miközben az új kijelző az utánizzás idejét egyharmadára csökkenti. A nagysebességű fénykibocsátásnak és a rövid utánizzási időnek ez a kombinációja segít a mozgóképek minimális útóképpel történő kibocsátásában.

A High Contrast Filter és a High Contrast Filter Pro világos környezetben is kitűnő kontrasztot biztosít, valamint csökkenti a fényvisszaverődést, miközben tiszta színeket és éles kontúrokat eredményez. Az új NeoPDP alapú panel eléri az 5 000 000:12 kontrasztarányt. A THX tanúsítvány pedig garantálja, hogy minden Panasonic NeoPDP TV pontosan olyan minőségben és színben játssza le a videókat, ahogy azt a rendező elképzelte.

A teljes NeoPDP sorozat a kényelem jegyében nem csak az egyetlen kattintással elérhető internetes tartalmakat biztosító Viera CAST szolgáltatást kínálja, hanem rendelkezik a Viera Image Viewer funkcióval is, mely a HD videók, digitális fényképek, és a zenehallgatás TV-n történő élvezetét teszi lehetővé SD-kártyáról. Emellett a készülék képes az USB-n keresztül történő HDD felvételre is. A DLNA hálózat lehetőséget nyújt rá, hogy más DLNA-kompatibilis eszközökön tárolt adatainkat a Viera TV-nkről is lejátsszuk, miközben a beépített DVB tripla tunernek köszönhetően nincs többé szükség set-top boxra vagy más külső átalakítókra (a támogatott szolgáltatók országonként változnak). A V-Audio Pro Sorround többcsatornás rendszerén keresztül virtuális hangzást biztosít, basszus kiemeléssel, mindössze két hangszóró segítségével.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés