Connect with us

Hirdetés

technokrata

HD minőségű kép webkamerával

Smart home

HD minőségű kép webkamerával

5 megapixeles kép- és 2 megapixeles videodelbontást kínál az Icon 7 új webkamerája.

Az Icon7 HD képminőséget biztosító Cyris T620 HD webkamera 1600×1200 pixeles minőségben rögzíti a videókat. Azok számára, akik kedvelik az élő videó beszélgetéseket, a kamera kristálytiszta képet kínál, és mindezt teszi úgy, hogy felbontása eléri az 5 megapixel állókép felbontást. Az Icon7 SmartTwist designja a T620-as vonalaiban is érvényesül. A kamera 360 fokban elforgatható, kikapcsolás és eltávolítás esetén pedig könnyen hordozható, kompakt formába hajtható, mely megvédi a 2 megapixeles lencsét is.

A Cyris T620 több kényelmi funkciót is kínál, melyek egy gombnyomással elérhetők. Az arcfelismerő funkció segítségével a fontos képi elemeket mindig fókuszban tudhatjuk. A 3x-os digitális zoomnak köszönhetően a képeket szabadon méretezhetjük; a beépített visszhangmentes mikrofon pedig lágy és tiszta hangot kínál.

Egyik legfontosabb jellemzője az Icon7 vLife szoftvere, mely szórakoztató és felhasználóbarát alkalmazásokat rejt magában. Hogy csak egyet említsünk, a vLife segítségével megoszthatjuk az asztal és a képernyő egy részét vagy egészét online beszélgetőpartnerünkkel. Mindezt 10.900 forintos bruttó áron.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés