Connect with us

Hirdetés

technokrata

A valaha látott legjobb mobiltelefon kiegészítő

Smart home

A valaha látott legjobb mobiltelefon kiegészítő

Finoman jelzi, ha bejövő hívásunk van…

Bizonyára sokan emlékszünk a kilencvenes évek újgazdag vállalkozóira, és a hirtelen jött pénzzel nehezen kezdeni tudó réteg minden giccses cuccára, a bőrmellény-övtáska-mobiltelefon kombinációra, vagy a fehér suhogós Nike melegítő-báli smink kombóra? Mostanában a headsetek látványától keríthet hatalmába minket hasonló érzés. Akiket még a legmenőbb fülesektől is elkap az undor, de képtelenek nélküle élni, a vezetékes fülhallgatójuk pedig már fél éve elromlott, amikor a kulcscsomóba beakadva kiszaggatták a drótokat a helyükről, azoknak mobiltelefon tartozékként ez a rezgő Bluetooth karperec teheti a legnagyobb szolgálatot.

Rezgőfunkciója segítségével finoman jelzi, ha bejövő hívásunk van, vagy szöveges üzenetet kaptunk, a mobilkészülékünk öt méteres körzetében kiválóan működik. Bármilyen bluetoothos telefonhoz használható, tudja az 1.1, 1.2 és 2.0 verziókat. A háromórás töltőidő 100 órás készenléti időt garantál.

Kiválóan alkalmas olyan felhasználóknak is, akik nem szeretnek a fülükből kilógatni semmit, de szükségük van mindkét kezükre, mondjuk vezetés közben. Kiskereskedelmi ára 48 dollár.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés