Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent az Office 2013

Dotkom

Megjelent az Office 2013

Amellett, hogy meg is vehetjük magunknak, a Microsoft feltalálta a CS6-ot.

Tegnap a Microsoft kiadta irodai szoftvercsomagjának legújabb generációját, az Office 2013-at. A beszerzése nem olyan egyszerű, ugyanis nincs belőle DVD-s verzió, a boltban a polcról levéve tulajdonképpen csak egy kódot vásárolunk meg, az Office-t a Microsoft szerveréről kell letölteni. De ebben az esetben csak egy hagyományos irodai szoftvercsomagról van szó, mely egyetlen gépre és egyetlen licensszel rendelkezik.

microsoft-office-2013-metro

De a Microsoft emellett felismerte, hogy egyáltalán nem hülyeség az, amit az Adobe kitalált a Creative Suite 6 esetében, ugyanis a CS6 esetében havidíjas szolgáltatást is indított, minekután nem kell véglegesen megvenni a programcsomagot vagy a komponenseket, elég, ha csak előfizetnek rájuk. Így az Adobe a CS6-tal folyamatos bevételre tehet szert. Na, ez megtetszett a Microsoftnak is, így az Office 2013-ra akár havidíjasan is elő lehet fizetni, csakhogy még valami pluszt is hozzátettek. Az előfizetés mellé jár egy extra 20 GB-os SkyDrive tárhely is, ahonnan bármikor és főként bárhonnan elérhetőek a dokumentumaink és havonta egy óra Skype VoIP telefonálást is kapunk a világ bármely pontjára (majdnem, „csak” 41 országba), bármelyik hálózatába, bármelyik telefonkészülékére.

office-2013

Plusz, az előfizetés az Office 365 Home Premium esetén öt számítógépre szól, mindössze havi 3000 ezer forintért. Az ár még alacsonyabb, ha egy évet előre kifizetünk, ekkor ugyanis a 36 ezer helyett csak 30 ezret kell kiperkálnunk. Ha ragaszkodunk a hagyományos, egygépes Office 2013-hoz, akkor otthoni felhasználóként a Home Premium 42 ezer forintba kerül. Csak úgy mellékesen a kisvállalati ügyfelek részére az Office 80 ezer forint, a prémium verzió pedig 160 ezer forint.

Az Office 365 Otthoni prémium 2013. január 29-étől a világ 162 piacán, 21 nyelven válik elérhetővé, s az alábbiakat tartalmazza:

– A legújabb Office alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher és Access
– Egy előfizetéssel lefedhető egy teljes háztartás, hiszen az új Office öt különböző eszközre telepíthető, beleértve a Windows-t futtató táblagépeket, PC-ket és Mac számítógépeket.
– Office on Demand szolgáltatás: az előfizetők a világ bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépére letölthetik megszokott otthoni Office-környezetüket.
– A már meglévő Microsoft azonosítóval ingyenesen járó 7 gigabájton felül további 20 gigabájt SkyDrive tárhely.
– 60 perc Skype-hívás havonta bármely vezetékes telefonra szerte a világon.
– Minden jövőbeli Office-frissítés, így mindig a legújabb technológia áll a felhasználók rendelkezésére az előfizetés tartama alatt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés