Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kerámia hátlappal érkezik a kínaiak új csúcsmodellje

Kütyük

Kerámia hátlappal érkezik a kínaiak új csúcsmodellje

Leleplezték a Xiaomi Mi 5-öt.

Az MWC-vel egy időben, Kínában mutatta be legújabb csúcsmodelljét a Xiaomi. A kínai gyártó mindent beleadott a Mi 5-ösnél, így a Galaxy S7-nek és az LG G5-ösnek is méltó konkurenciát állítottak a telefonnal. Az előlapot elfoglalja az  5,15 colos, QHD felbontású, 16 LED-es háttérvilágítással ellátott IPS képernyő. Mögötte pedig a Snapdragon 820-as lapkakészlete foglal helyet, 4 GB RAM-mal és akár 128 GB-nyi memóriával karöltve. Utóbbiból elérhető lesz még 32 GB-os és 64 GB-os variáns is, igaz ezeknél a RAM mérete csak 3 GB lesz.

xiaomimi5

A 7,25 mm vékony készülék ívelt üveg hátoldalára került a 16 megapixeles, f/2.0 apertúrájú szenzorral ellátott kamera, amely négyirányú optikai stabilizátort is kapott, így mozgás közben is sima marad a 4K felbontású videó vagy éles lesz az elkészülő kép.

xiaomimi52

Kínai telefonhoz méltóan kétkártyás működésre is képes a Mi 5 és mindkét kártyán használhatjuk az LTE hálózatot, amely esetén a telefon akár 600 Mbps-os letöltési sebességre képes. Az NFC-vel és gyorstöltés funkcióval megjelenő telefon akár kerámia borítással is elérhető lesz majd.

xiaomimi53

A március 1-én piacra kerülő telefon további érdekessége, hogy a konkurensekhez mérten egyáltalán nem lesz drága, adók nélkül körülbelül 90 ezer forintba kerül majd, azaz a legolcsóbb verziót már 130 ezer forint körüli áron hazavihetjük majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés