Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csempék az alsó szinten : Itt az új Lumia 435

Kütyük

Csempék az alsó szinten : Itt az új Lumia 435

A legolcsóbb szegmensben próbálkozik a Microsoft a Lumia 435-tel.

Bemutatta legújabb okostelefonját a Microsoft. A néhai Nokia Lumia mára Microsoft Lumiává nevelkedett, a névváltás azonban nem jelent komoly változásokat. Ezt is jelzi, hogy a gyártó továbbra is kitart az alsókategória mellett, így a Lumia 520 sikerét meglovagolva további olcsó készülékek kerültek a piacra. Ezt a szisztémát követi a ma leleplezett, egy és két SIM-es kiadásban is megvásárolható Lumia 435 is, mely alig 70 eurós árával az eddigi legolcsóbb Lumia telefon lett.

Lumia435_Marketing_2_DSIM

Azért szerencsére használható telefont tett le az asztalra a gyártó, hiszen a Windows Phone 8.1-et futtató 435-ösben egy kétmagos, 1,2 GHz-en üzemelő processzort találunk, 1 GB RAM kíséretében. A narancssárga, zöld, fekete és fehér színben elérhető modell előlapját egy 4″-es, 480 x 800 pixel felbontású LCD kijelző uralja. A beépített kamera a legnagyobb csalódást keltő pont a készüléken, hiszen a 2 megapixeles, fixfókuszos egység biztosan nem csinál majd túl jó képeket. Ettől eltekintve azért 480p felbontásban rögzíthetünk videót a 8 GB-os memóriába.

A beépített memória microSD segítségével akár 128 GB-ig bővíthető, de jó hír, hogy a Microsoft 30 GB-os OneDrive tárhelyet is biztosít az újdonsült tulajdonosnak. A Lumia 435 ezek mellett Office csomaggal kerül a boltok polcaira, így már a kicsomagolás után el is kezdhetjük a munkát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés