Connect with us

technokrata

Egyed mobil megoldások: Idén is volt HOUG konferencia

logo-oracle

Kütyük

Egyed mobil megoldások: Idén is volt HOUG konferencia

Mobilitás a legkorszerűbb technológiával.

A három napos rendezvényen, a nevén nevezett mobil témákon túl, a fő üzenetek is a mobilitás lehetőségét erősítik, túlmenően az egyszerű mobil alkalmazás fejlesztésen.  Az AFF Group által képviselt professzionális vállalati folyamat mobilizálással összecsengenek a HOUG Konferencián felvetett témák. Számos előadás foglalkozott az alkalmazások minőségének biztosításával, megfelelő fejlesztői környezet, csoportmunka támogató megoldások alternatíváival, korszerű tesztelési eszközökkel, eljárásokkal. Az SOA (Service Oriented Architecture – szolgáltatásorientált architektúra) alapú rendszer megközelítése, projekt módszere szintén fontos alapot ad üzletmenet mobilizálásához is, hiszen fel kell mérni az ügyfél érintett rendszereit. Ismerni kell, hogy a vállalat menyire készült fel az új rendszerekkel való együttműködésre, mennyire tisztázottak és dokumentáltak az érintett üzleti folyamatai. Kiemelt témakörként a résztvevők hallhattak a felhő alapú szolgáltatások tervezésének aspektusairól, arról is, hogy miként lehet felhőben mobil alkalmazást fejleszteni. Számos előadásban esett szó a biztonságról, ami a mobil megoldások esetén kifejezetten fókuszban áll.  Erős hangsúlyt kapott az, hogy új technológiák esetében az erőforrás takarékosság piaci elvárás. Ennek alternatíváiról szól a hardware és szoftver infrastruktúra kialakítása, modernizálása, az új termék irányok.

HOUG-2013

Az AFF Group megjelenésével hangsúlyozta, hogy számos piaci szegmensben vezetnek be mobil megoldásokat. Ezt bizonyította a megjelent vállalatok előadóinak véleménye is.  A cégcsoport részt vett a kerekasztal beszélgetésben is, ahol a szokványos és mobil fejlesztések közötti különbségre hívta fel a figyelmet a teljes alkalmazás életciklusát figyelemmel kísérve.

logo-oracle

Az AFF Group célja, hogy ügyfeleinek folyamatát pontosan megismerve, a legjobb technológiát válassza ki a cél folyamatok mobillá tételéhez. Ez nem csupán mobil alkalmazás fejlesztést jelent, de leginkább szervezői, tervezői munkát, folyamatos egyeztetést az ügyféllel .  Kliens és szerver oldalon gondosan kivitelezett és tesztelt fejlesztésekről van szó, számos szabvány és technológia összefogásával, messze túlmenően a natív mobil fejlesztési ismereteken. Az Oracle megközelítéséből is tanulva, a HOUG konferencián kapott ismeretekkel az AFF Group és ügyfeleik is magasabb színvonalú megoldásokra törekedhetnek, a hatékonyság jelentős javításával együtt. Az Oracle új termékeit mobilizálás iránt érdeklődő vállalatoknak érdemes nyomon követni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle