Connect with us
Hirdetés

technokrata

Biztosítsa a rendezvények lebonyolításának sikerét konferenciabútorokkal!

konferencia rendezvény rendezvényasztal

LifeStyle

Biztosítsa a rendezvények lebonyolításának sikerét konferenciabútorokkal!

Biztosítsa a rendezvények lebonyolításának sikerét konferenciabútorokkal!

A rendezvények lebonyolításának számos feltétele van, a kényelmes és jól használható bútorok csak az egyik, de a résztvevők számára talán a legfontosabb, így az eseményt lebonyolító helyszínek részéről is lényeges a megfelelő berendezések beszerzése.

A különböző helyszínek közötti választásban kiemelt szerep jut a komfortnak, a megfelelőségnek, amiben a rendezvényasztal és székek jelentősége óriási, főként ha hosszabb vagy exkluzív összejövetel megtartásához kell ideális helyet találni. Ebben nagy segítségünkre lehetnek a Dublino által kínál bútorok is. Más feltételeket néz azonban az, aki a terepet biztosítja, számára a tartósság, a pakolhatóság a legfontosabb tényezők. Ebből is látszik, nem könnyű megtalálni az optimális bútorokat, ezért cikkünkben összeszedtük a legfontosabbakat.

Mitől lesz ideális egy helyszín?

Elérhetők kifejezetten rendezvények lebonyolítására épült központok, azonban nagyon sok esemény kerül megrendezésre hotelekben, hiszen egyrészt sok a kihasználatlan terem, másrészt ezáltal a szálláshely problémája is rendszerint megoldódik. A befogadóképesség az egyik leglényegesebb jellemző, amely alapján választunk, ugyanis ez az, ami nem kezelhető rugalmasan, hiszen vagy elég tágas vagy nem.

Persze nem lehet elmenni az ár mellett sem, azonban érdemes megnézni, milyen minőségű szolgáltatásokat kapunk ezért cserébe, milyen a bútorok állapota, megjelenése, milyenek a technikai feltételek.

A bérbeadók részéről már volt szó a bútorok tartósságáról, de legalább ennyire fontos lehet azok gyors mobilizálásának lehetősége, variálhatósága, hogy megfeleltethető legyen a felmerülő igényeknek.

A jó konferenciabútor ismérvei

Amikor az Ön által kínált helyszín ideális bútorait keresi, vegye figyelembe, hogy azok könnyen mozgathatóak, terhelhetőek, strapabíróak legyenek, továbbá minőségi anyagokból készüljenek, hogy jól bírják a fokozott használatot, és hosszabb távon is esztétikusak maradjanak. Válasszon igényes székeket, asztalokat, azok ugyanis mindezen feltételeknek megfelelnek, és garantáltan elnyerik a szervezők tetszését!

Megkönnyíti a pakolást, ha a székek, asztalok rakásolhatók vagy összecsukhatók.

Fontos a minőségi, tartós anyagok használata, hiszen egy forgalmas rendezvényhelyszín esetén a gyakori használat, a sok mozgatás nyomot hagy a bútorok küllemén, ami kevésbé teszi vonzóvá az új helyet keresők szemében. Ez egyaránt vonatkozik a kárpitos vagy kárpit nélküli székekre és az asztalokra, bár utóbbiaknál főként a bankettasztalok esetében egy terítő teljesen új küllemet adhat egy megkopott, karcos asztalnak. Igaz, bizonyos rendezvényeken a székekre is alkalmazhatunk székszoknyát mind az esztétikus megjelenés, mind a hibák elfedése céljából.

A tárolásról se feledkezzen meg!

Az egyes rendezvények más és más létszámmal kerülnek lebonyolításra, így szükség van az átmenetileg feleslegessé vált bútorok tárolására. Hely hiányában még fontosabb, hogy kis helyen raktározhatók legyenek, vagyis rakásolhatók, öszecsukhatók. De így a mozgatásuk is egyszerűbb és gyorsabb.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés