Connect with us

technokrata

Az LG Optimus L9 bemutatásával tovább bővül az L sorozat

LG Optimus L9 (3)

Kütyük

Az LG Optimus L9 bemutatásával tovább bővül az L sorozat

Az LG Optimus L9 bemutatásával tovább bővül az LG L-Style termékcsaládja.

Az LG prémium L-Style formatervezési filozófiájába illeszkedő LG Optimus L9 keskeny, mindössze 9,1 mm-es készülékháza és modern, négyszögletes formája kényelmes fogást és egyedi megjelenést biztosít.A kategóriájában legnagyobb, 4,7 hüvelykes (11,9 cm) IPS kijelzővel rendelkező LG Optimus L9 tiszta, élethű és rendkívül részletgazdag vizuális élményt kínál.  A nagy sűrűségű, 2150 mAh kapacitású SiO+ akkumulátornak köszönhetően a felhasználók egész nap használhatják az új funkciókat és szolgáltatásokat maximális teljesítmény mellett, miközben a készülék megőrizte kivételesen karcsú formáját is.

Az LG Optimus L9 kiemelkedik a mezőnyből az olyan egyedi felhasználói élményt nyújtó (összefoglalva UX) funkcióival, mint például a QTranslator fordító, a My Style Keypad, valamint a régóta népszerű QMemoTM jegyzetek.A QTranslator funkció nem csak szavak, hanem teljes mondatok és kifejezések azonnali fordítására is képes közel 44 forrásnyelvről 64 célnyelvre. Az optikai karakterfelismerő (OCR) technológia révén a telefon felismeri a kamerájával beolvasott betűket, és egy elektronikus szótár vagy online szolgáltatás segítségével fordítja le a szavakat, mondatokat vagy kifejezéseket.

A My Style Keypad funkciónak köszönhetően a billentyűzet aszerint változtatja a megjelenését, hogy egy (jobb vagy bal), vagy két kézzel gépelünk. Az LG Optimus L9  QMemo™ funkciójával ujjbeggyel vagy kézírással rögzíthetünk és oszthatjuk meg ötleteinket másokkal. „Az LG Optimus L9 egy nagyszerű okostelefon, amely várhatóan felkelti majd a vásárlók figyelmét. – nyilatkozta Dr. Jongseok Park, az LG Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. – Az LG az LG Optimus L9-cel továbbra is arra törekszik, hogy új értékeket kínáljon és tovább erősítse pozícióját az okostelefonok piacán.”

Főbb termékjellemzők:

  • Operációs rendszer: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Chipset: 1 GHz Dual-Core
  • Kijelző: 4,7 hüvelykes (11,9 cm) IPS
  • Memória: 1 GB DDR2 (RAM) / 4 GB e-MMC
  • Kamera: 5 megapixel (hátsó) / VGA (első)
  • Akkumulátor: 2150 mAh SiO+
  • Méret: 131,9 x 68,2 x 9,1 mm / 125 g
  • Egyéb: DLNA, QMemo™ jegyzetek, QTranslator funkció, My Style Keyboard funkcióSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom