Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hasznos mobil kütyük a mindennapokhoz

Kütyük

Hasznos mobil kütyük a mindennapokhoz

Összeszedtünk pár olyan hasznos kiegészítőt, mellyel egyszerűbbé és kényelmesebbé tehetjük életünket. Mikrotöltő autóba, Bluetooth-póráz, asztali multitöltő, autós tartó.

Belkin Micro Auto Charger

A Belkin autós töltője annyit tud többet az átlagos, olcsó autós töltőkkel szemben, hogy azt behelyezve a szivargyújtóba, abból gyakorlatilag egy gyári USB portot varázsol az autóba. Ennek megfelelően az eszköz nem más, mint egy szivargyújtóba helyezhető USB töltő, melynek köszönhetően más eszköz is csatlakoztatható rá.

A csomagban lévő kábellel a töltő mind iPhone, mind iPad készülékek töltésére alkalmas. Ez utóbbival kapcsolatban jó tanácsként javasoljuk, hogy jól nézzük meg mit vásárolunk: több olcsóbb töltőre hiába rakjuk rá például navigációkor a készülékünket, az mégis lemerül, lévén a kijelző és a GPS többet fogyaszt el az akkumulátorból, mint amennyit a töltő visszatölt a telefonba. A mikrotöltő ára 4.999 Ft a gigatel.hu –n, mely összeg egy egyszerű töltőért soknak tűnhet, de az előbbi okok folytán érdemes megfontolni a 2.000 Ft-os eszközökkel szembeni előnyöket.

A4 Mini Bluetooth Alarm

Az icipici fehér kis tartozék a következőket tudja: összepárosítod egy mobiltelefonnal Bluetooth-szon keresztül, majd ha pár méteren kívül kerül a mobiltelefon a pici eszköztől, akkor az elkezd sípolni. Felhasználási területeit illetően zsúfoltabb helyeken a gyerek telefonjával való összepárosítás, kiállításokon eszközfelügyelet, saját telefonunk mellé való táskába való behelyezés, gyerekre való ráaggasztás, ami először eszünkbe jutott.

A készülékhez a mini, iPod-csomagolásra hajazó csomagban egy USB-s töltő és egy nyakbaakasztó is található, az akkumulátor üzemidejét tekintve körülbelül egy nap, amire számíthatunk, a Bluetooth viszonylag magas energiaigénye okán. Az eszköz 5.499 Ft-ba kerül a Gigatelnél.

Idapt asztali multitöltő

Igazi geek-csemege az Idapt tartozéka, mely egy olyan asztali eszköz, melybe egyszerre maximum négy eszköz tölthető. A www.gigatel.hu –n 12.990 Ft-ért megvásárolható eszköz alapból 6-féle adapterrel érkezik: iPhone (iPod, iPad), microUSB, miniUSB, Sony Ericsson, Samsung, Nokia csatlakozásokkal, de az oldalán egy USB porton keresztül tudunk további eszközöket hozzákapcsolni. Sajnos USB-n keresztül nem tudjuk számítógéphez kötni, így HUB-ként nem működik, ahhoz továbbra is egyenként kell hozzákötögetnünk eszközeinket gépünkhöz.

Clingo univerzális autós tartó

A Clingo 5.499 Ft-ért kapható autós tartója nanopad és autós tartó egyben: nem műanyag felületre kell rá-, vagy belepattintanunk mobilunkat, vagy tabletünket, hanem egy öntapadó felületre kvázi ráragasztva aggaszthatjuk ki kedvenc kütyünket a műszerfalra.

A szélvédőre tapasztva a tapadókorongot, a kar erősségét egy kis műanyag csavarral tudjuk állítani, melynek köszönhetően például nemcsak mobiltelefont, hanem iPadet is gond nélkül elbír az eszköz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés