Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan javítsunk az iPhone navigációs képességein?

Kütyük

Hogyan javítsunk az iPhone navigációs képességein?

A TomTom rájött arra, hogy az Apple népszerű tapimobiljának GPS-es szolgáltatási körén lenne még mit csiszolgatni.

Az alaphír nem túl izgalmas: a TomTom bejelentette, hogy megkezdte a “TomTom car kit for iPhone” nevezetű autós kiegészítő termék forgalmazását. Ez az újdonság azonban jóval többet nyújt számunkra, mint amit egy mezei autós tartótól el lehet várni.

#img1#

A kiegészítő szett legfontosabb jellemzője, hogy beépített GPS-vevőt tartalmaz, mely sokkal jobb vételi lehetőségeket tesz lehetővé, mint az iPhone készülékházba integrált GPS-modulja. A TomTom szerint ezzel a vevővel minden korábbinál gyorsabban rálát a műholdakra a készülék, és még a magas épületekkel zsúfoltan teleszórt belvárosi régiókban sem kell attól tartani, hogy a navigációs alkalmazás elveszíti a pozíciót.

Az autós tartó részét képezi továbbá egy mikrofon, valamint egy hangszóró, mely az ígéretek szerint sokkal tisztább hangzás mellett nagyobb hangerőre képes, mint az iPhone saját hangszórója. A többek közt AUX kimenettel is felvértezett “TomTom car kit for iPhone” a szélvédőre és a műszerfalra egyaránt könnyen felapplikálható, és függőleges, valamint vízszintes orientációban is biztos tartást ad a telefonnak. Az iPhone 3G-vel és az iPhone 3GS-sel kompatibilis termék ára 99 euró.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés