Connect with us

Az új iPod touch

Kütyük

Az új iPod touch

Retina kijelző, A4 chip, FaceTime videohívó funkció, HD minőségű videofelvételek készítése és Game Center szolgáltatás.

Az Apple bemutatta a megújult iPod touch készüléket. Retina kijelzője 960×640 képpontjával négyszeresét nyújtja a korábbi képpontszámnak. Az ezen értékből adódó 326 képpont/hüvelykes felbontás olyan részletes, hogy az emberi szem már nem képes a képpontok elkülönítésére a normál távolságban tartott készülék kijelzőjén. Így a szöveg, a képek és a videók is élesebbek, egyenletesebbek és élethűbbek.

Apple ipod touch 4

iPod család
A digitális zenelejátszókból több mint negyedmilliárd darabot értékesítettek. Az Apple új ünnepi termékei között megtalálható a vadonatúj iPod shuffle, a szintén most frissült Multi-Touch technológiás iPod nano és az iPod classic 160 GB-os modellje.

Az iPod touch felhasználói az új elülső oldali kamera és mikrofon segítségével – valamint a multitaskingot is biztosító iOS 4.1 jóvoltából – folytathatnak FaceTime videohívásokat aktív Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Az új FaceTime alkalmazás egy koppintással indítható. Segítségével az iPod touch tulajdonosai egymással és az iPhone 4-felhasználókkal is beszélhetnek, és megoszthatják a fontos pillanatokat, például az első napot az iskolában. Továbbá akár azt is megmutathatják beszélgetőpartnereiknek, hogy éppen mit látnak – ehhez a hátoldali kamera használatára kell váltaniuk. Ezzel HD minőségű videofelvételeket lehet készíteni, amit aztán e-mailben vagy a MobileMe és a YouTube szolgáltatáson keresztül is megoszthatnak.

Az Apple gyors A4 chipje az akkumulátor üzemidejének meghosszabbításához is hozzájárul. Emellett lehetővé teszi – a Game Center szolgáltatással karöltve – a mobil játékokkal való szórakozást; a felhasználók kihívhatják ismerőseiket, de automatikus párosítással új ellenfeleket is kereshetnek. A Game Center lehetővé teszi a pontszámok és eredmények megjelenítését, valamint az új játékok felfedezését az ismerősökön keresztül. Az iPod touch készülékekről is elérhető App Store online áruházban a felhasználók a világ legnagyobb alkalmazásválasztékát érhetik el. Az áruház több mint 250 ezer programot, köztük 65 ezernél is több játékot és szórakoztató alkalmazást kínál.

Apple ipod touch 4

A zene és a szórakozás szerelmesei közvetlenül a készülékről férhetnek hozzá az iTunes Ping szolgáltatásához. A közösség tagjai kedvenc előadóik és ismerőseik tevékenységét követve felfedezhetik, hogy azok milyen zenéről folytatnak beszélgetést, mit hallgatnak, és mit töltenek le. Az iPod touch révén a teljes iTunes Store áruház is egy ujjmozdulattal elérhető. Ez a világ egyik legnagyobb zenei, tévéműsor- és filmkínálatához jelent közvetlen hozzáférést.

Az iPod touch használatához USB 2.0-porttal felszerelt, Mac OS X 10.5.8 vagy újabb verziójú operációs rendszert és iTunes 10 vagy újabb alkalmazást futtató Mac számítógép, vagy USB 2.0-porttal felszerelt, Windows Vista, Service Pack 3 szervizcsomaggal kiegészített Windows XP Home vagy Professional, illetve újabb operációs rendszert és iTunes 10 vagy újabb alkalmazást futtató Windows-alapú PC szükséges. A második és harmadik generációs iPod touch készülékek operációs rendszere 2010. szeptember 8-tól díjmentesen frissíthető az iOS 4.1 verziójú rendszerre. Az iOS 4.1 operációs rendszerrel ezeken a készülékeken is használhatóvá válnak bizonyos új funkciók, mint például a Game Center szolgáltatás. A videók elérhetősége az országtól függően változhat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő