Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Red Bull nem szegte szárnyát a djuice-nak

Kütyük

A Red Bull nem szegte szárnyát a djuice-nak

A djuice semmilyen hatását nem érzi a konkurens márka, a Red Bull bevezetésének, a két márka- és termékajánlat ugyanis gyökeresen különbözik egymástól – mondta lapunknak Biró Balázs, a djuice vezetője.

A djuice tavasszal vált ki a Telenorból, és önálló márkaként működik. A djuice-hoz hasonlóan szintén a fiatalokat megcélzó Red Bull Mobile-t ez év júliusában vezette be a Telenor. A djuice hat éve van jelen Magyarországon, a májusi adatok szerint több mint 400 ezer előfizetője van.

Most nem sikerült konkrét értékesítési adatokat megtudnunk, de azt elmondta a márkáért felelős vezető, hogy a nyári hónapok alatt az április óta eltelt időszak legmagasabb eladási értékeit sikerült produkálni. Köszönhető ez a fesztiválidőszakra időzített marketingaktivitásnak, valamint a bővülő értékesítési pontoknak. Az ősszel pedig okos telefonokkal is bővül a djuice-hoz kapcsolódó készülékportfólió és új megoldásokat is ígérnek.

A Telenor azt jelentette be tegnap, hogy GSM/UMTS/LTE hálózat kiépítésére vonatkozó szerződést kötött a kínai ZTE Corporationnel, a távközlési berendezések és hálózati megoldások globális szállítójával. A szerződés keretében a GSM/UMTS/LTE, vagyis a legújabb harmadik generációs (3G) hálózat mellett már a 4G-nek is nevezhető LTE tehnológiát is kiépítik. A szerződés 2015-ig szól. A projekt első szakasza, vagyis a hálózat elemeinek cseréje két éven belül lezajlik. Mivel az új hálózat már LTE-képes lesz, az új technológia bevezetése a külső körülményeken – például a hazai gazdasági és hatósági környezet változásán – fog múlni.

A szerződés értéke listaáron mintegy 200 millió euró. A Telenor a beruházás kapcsán is számít az információtechnológiai stratégiáján dolgozó kormányzatra, s azt várja el tőle, hogy teremtsen befektetésösztönző környezetet és gondoskodjon róla, hogy az ilyen jellegű befektetések életképesek maradjanak – mondta Anders Jensen, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés