Connect with us

technokrata

Percdíj nélküli roaming a Vodafone-tól

Kütyük

Percdíj nélküli roaming a Vodafone-tól

Roaming akció a vörös operátornál.

2009. július 1. és augusztus 31. között minden, a Vodafone Passport nyári ajánlatára előfizető ügyfél hazai percdíj nélkül, csak kapcsolási díjért indíthat hívásokat külföldről Magyarországra, vagy a roamingolás helye szerinti ország Vodafone partnerhálózataiba. A szolgáltatás számos európai országban és Európán kívüli nyaralóhelyen is elérhető a Vodafone partnerhálózataiban.

A kapcsolási díj bruttó 299 forint, mely minden megkezdett tíz perc után kerül kiszámlázásra. Idén nyáron a szokásos Vodafone Passport ajánlattal szemben a hazai percdíj nem kerül kiszámlázásra. Így a Vodafone nyári ajánlatával az előfizetők tulajdonképpen 29,9 forint/perc díjért telefonálhatnak külföldről a nyár végéig.

További kedvezmény, hogy a nyári ajánlat kapcsolási díját nem érinti az ÁFA-kulcs növekedése, ellentétben a normál Passport kapcsolási díjával. A kedvezményes Passport ajánlatra való regisztrációhoz a NYAR szót kell elküldeni a 1270-es számra, a szolgáltatás pedig 48 órán belül aktiválásra kerül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle