Connect with us

Hirdetés

technokrata

SimCity: városépítés már iPhone-on is

Kütyük

SimCity: városépítés már iPhone-on is

Építs tökéletes városokat a tenyeredben!

Az Electronic Arts egyik legnépszerűbb játékát, a SimCity-t mostantól tényleg bárhol elérheti az, aki álomvárosokat szeretne létrehozni. A SimCity iPhone és iPod touch készülékekre is megjelenik.

˝Az iPhone és iPod touch készülékekre megjelenő SimCity teljesen új szintre emeli a mobiljátékokat˝ – mondta Adam Sussman, az EA Mobile amerikai és ázsiai kiadásokért felelős részlegének igazgatóhelyettese. ˝Ez a könnyen elsajátítható, de egész életen át tanulható játék az egyik legnagyobb szabású mobiljáték, melyet valaha készítettek, és több száz órányi nagyszerű szórakozást jelent vásárlóinknak˝.

˝Építs egész metropoliszt iPhone készülékeden! A költségvetéstől a buldózerekig, az adóktól a tornádókig mindent te irányítasz, és a határ a csillagos ég! A SimCity világában korunk jelentős építményeit, például a Golden Gate hidat vagy a Washington-emlékművet is felhasználhatod, hogy városod külsejét még fantasztikusabbá tedd. Alkosd meg az ipari és lakónegyedek közti tökéletes egyensúlyt, hogy városod virágozzék, irányítsd a szolgáltatásokat, például a vízellátást és a szemétszállítást, szabályozd még a forgalmat is, hogy polgáraid elégedetten élhessenek. Készen állsz a változásra? Csak pöccintsd meg a képernyőt, és hívj be egy katasztrófát, aztán figyelheted a városra támadó ufók pusztítását!˝

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés