Connect with us

technokrata

N-Gage: újabb Nokia mobilokon is

Kütyük

N-Gage: újabb Nokia mobilokon is

A Nokia egyre nagyobb lendülettel tolja az N-Gage platform szekerét.

A Nokia 2007-ben bejelentett és idén elindított újgenerációs N-Gage játék szolgáltatása az eddigiekben az 5320 XpressMusic, N79, N81, N81 8GB, N82, N85, N95, N95 8GB és N96 készülékeken volt elérhető, most viszont már a Nokia N78 és 6210 Navigator modellek is felkerültek a támogatott készülékek listájára.

Az új mobiljáték szolgáltatással az összes N-Gage játékot ingyenesen kipróbálhatjuk. Ha egy játék megtetszik, akkor azt egy készülékkel, vagy PC-vel kényelmesen letölthetjük és megvásárolhatjuk, és már folytathatjuk is a játékot. Az élményt másokkal is megoszthatjuk, ha az N-Gage arénában kapcsolatba lépünk barátainkkal, kihívjuk egy játékra a világszerte játszó többi játékost, és részt veszünk a közösségi programokban.

Az N-Gage játékok javasolt ára az N-Gage áruházban helyi adók nélkül 6 és 10 euró között mozog, és hitelkártyával, vagy – amennyiben lehetséges – a szolgáltatói számlákkal együtt fizethetünk értük. A szolgáltatói számlázásra több mint 20 országban nyílik lehetőség, míg a hitelkártyás fizetés világszerte elérhető. Emellett alacsony áron napi és heti játékjogokhoz is hozzá lehet jutni, és vásárlás előtt az összes játék ingyenesen kipróbálható. Ráadásul akár a hálózaton keresztül, akár az Internetről töltjük le a játékokat, a játékgyűjteményünk kezelése a számítógépes mentést és szinkronizálást végző alkalmazásnak köszönhetően pofonegyszerű.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom