Connect with us

Hirdetés

technokrata

Komoly aksival érkezik a Nokia C20 és C30

nokia

SmartPhone

Komoly aksival érkezik a Nokia C20 és C30

Komoly aksival érkezik a Nokia C20 és C30

A HMD Global égisze alatt működő Nokia nem kifejezetten az akkubajnok telefonokkal lett híres, de azért ott van a Nokia G10 és a G20, amelyek belsejében 5050 mAh kapacitású telep biztosítja a mobilitást.

A legújabb értesülések szerint a gyártó azon dolgozik, hogy még nagyobb akkumulátorral szerelt mobilokkal bővítse portfólióját, amelyek olcsó, Android Go operációs rendszert futtató modellek lesznek.

A kérdéses készülék a Nokia C30 lesz, amelynek belsejében 6000 mAh kapacitású akkumulátor végezheti a hardveres komponensek energiaellátását, legalábbis ezt állítja egy Baidu-s szivárogtató, aki még a készülék vázlatrajzát is közzétette. A bennfentes pontosan akkora akkumulátort vizionál a büdzsémobilnak, mint amekkorát a Nokia X50-nek jósolnak, bár utóbbi messze nem ugyanabban a kategóriában indulhat a vásárlók kegyeiért.

A Nokia X50 egy 108 megapixeles, Zeiss optikával felvértezett elsődleges kamerával felvértezett zászlóshajó lesz, a C30 pedig egy olcsó, belépőszintű ajánlatnak ígérkezik. Azért annyira nem tűnik rossznak a készülék az előzetes híresztelések alapján, amelyek szerint a 100 euró alatti szegmensben hódító mobil duál kamerakészletet, illetve hátlapi ujjlenyomat-olvasót egyaránt kaphat.

Szintén a közeljövőben debütálhat a Nokia C20 Plus, amelynek akkumulátora 5000 mAh-s kapacitással büszkélkedhet, ami azért jóval nagyobb, mint az áprilisban bemutatott C20 alapmodell 3000 mAh-s battériája. Ráadásul míg a C20 hátoldalán mindössze egyetlen 5 megapixeles képrögzítő virít, addig a Plus modell szintén kettős hátlapi kamerával debütálhat, habár ujjlenyomat-olvasó ezúttal nem kerül a hátoldalra, és máshova sem.

A neve alapján a Nokia C20 Plus nem csak nagyobb akkumulátorral, de méretesebb kijelzővel érkezhet, bár az egyelőre nem tiszta, hogy az eredeti Nokia C20 6,52 colos megjelenítőjén mennyit fognak növelni. A vázlatok alapján a Nokia C30 még a C20 Plus-nál is méretesebbnek tűnik. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor jelentik be az új C szériába tartozó készülékeket, mint ahogyan arról sem beszélnek, hogy mikor debütál a Nokia X50.

Forrés: Techlabor

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés